Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 5. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Bu hafta dokunulmazlık oyunu için farklı bir konsept uygulandı. Takımlar ikişerli olarak en iyi börek çeşitlerini yapmak için yarıştı. MasterChef 5. haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 5. Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 5. haftasının ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar farklı bir konseptle yarıştı. 16 bıçak olan iki stant düzenlendi. Önce mavi takım yarışmacıları istedikleri bıçağı çekti ve çıkan rakamın yazdığı tabağı açıp yapacağı böreği öğrendi. Daha sonra kırmızı takım yarışmacıları da çektikleri her bıçağın üzerindeki rakamla rakiplerini belirledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Her böreğin yapılma aşaması farklı olduğu için verilen sürelerde farklı oldu. En basit börek için şefler 15 dakika süre verdi. En zor börek için ise bir saat. Süresi dolan yarışmacılar böreklerini şeflerin beğenisine sundu. Şefler beğendikleri takımın böreğini açıkladı. En sona Hasan ile Tahsin kaldı. Onların böreklerini de tadan şefler kazanan takımı açıkladı.

Oyunun ilk beş çiftinin böreklerinin tadımları açıklandığında mavi takımın kazandığı belli oldu. Mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlığını alarak bireysel dokunulmazlığı balkondan izleme zevkini yaşadı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyunu için kırmızı takım mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, hafta içinde artan ürünleri değerlendirmek için yarışmacılara ürünler verdi ve yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi.

En iyi yaratıcı tabağı yapan Tahsin oldu. Tahsin, eleme adayı olarak önce arkadaşlarına potaya gitmek isteyen olup olmadığını sordu. Emre el kaldırdı. Tahsin, geçen hafta Emre’nin Tunahan’ı eleme adayı olarak yazıp onun elenmesine neden olduğu için onu suçlayan bir konuşma yaptı ve haftanın 3. eleme adayı Emre oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın 4. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Hamza oldu. Kırmızı takım kaptanı Hamza, haftanın 4. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Mustafa, Sergen, Eme ve Tahsin oldu.

MasterChef 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler