Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 5. haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan Osmanlı mutfağından yemekler yapmalarını istedi. Mavi takım avantajını reçeteleri alarak kullandı. MasterChef 5. hafta dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? Detaylar haberimizde…

 MasterChef 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Kırmızı takım dokunulmazlık oyununa şov yaparak girdi. Motivasyonu iyi olan takım mavi takıma meydan okudu. Şefler, Osmanlı mutfağından yemekler yapılacağını açıkladı. Kırmızı takım avantaj olarak yemeklerin reçetelerini almak istedi. Reçeteyi alan takım reçetelere bakarak yemeklerini yaptı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, bu yemekleri yapmak için takımlara bir saat süre verdi. Kırmızı ve mavi takım verilen süre içinde tüm yemeklerini tamamladı. Şefler, yemeklerin tadımını yaptı ve tek tek beğendikleri yemekleri açıkladı.

Kırmızı takım 4’e 3 mavi takımı malup etti. Kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlığını kazandı. Mavi takım ise, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda Somer şef, Analı Kızlı yemeğini kendi yorumuyla yapıp yarışmacılara sundu. Yarışmacılardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Süre başladı ve yarışmacılar var güçleriyle yemeği en iyi şekilde yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin sonunda, şefler tadımlarını yaptı ve yemeği en iyi yapan yarışmacının Burcu olduğunu açıkladılar. Burcu bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra takımından bir yarışmacıyı eleme adayı olarak seçmek durumunda kaldı ve seçtiği isim Mustafa oldu.

1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Haftanın 1. eleme adayı Mustafa oldu. İkinci eleme adayını belirlemek için yarışmacılar oylarını kullandı. Eren ile Sergen’in oyları eşit olunca kararı vermek mavi takım kaptanı Azize’ye düştü.

Azize, oyunu Sergen’den yana kullandı. Sergen, haftanın 2. eleme adayı oldu. Böylece yarışmanın 5. haftasının 1. ve 2. eleme adayı Mustafa ile Sergen oldu. Sergen ilk kez eleme potasına düştü.

Bu akşam saat 20:00’da MasterChef’te haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak.

MasterChef 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler