Ana SayfaDizilerAda Masalı 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Haziran'la Veda Yemeği Yemek...

İlgili Postlar

Ada Masalı 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Haziran’la Veda Yemeği Yemek İstiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aliye ile Zeynep, nikahı birbirine katıyor ve nikahın kıyılmasına engel oluyor. Daha sonra Aliye, fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Poyraz, Zeynep’in gönlünü almaya çalışıyor. Haziran ise Aliye’nin gözüne girmeye çalışıyor. Ama sonuç bekledikleri gibi olmuyor. İkili ayrılmaya karar veriyor. Ada Masalı 15. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Poyraz Haziran’la veda yemeği yemek istiyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Haziran’la Veda Yemeği Yemek İstiyor!

Ada Masalı 15. Bölüm ön izlemesinde; Haziran, adadan ayrılıp istediği işte çalışmaya karar veriyor. Poyraz, Haziran’ı eşyalarını toplarken görüyor. Onla son kez bir yemek yemek istediğini söylüyor. Haziran, Poyraz’la veda yemeği yemeği kabul ediyor.

İşte Ada Masalı 15. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aliye, Haziran ile Poyraz’ın evleneceklerini görünce koşup Haziran’ın yüzüne tükürüyor. Zeynep’te, nikahın kıyılmasına karşı çıkıyor. Nikah, o kargaşada kıyılamıyor. Aliye, fenalaşıp bayılıyor. Zeynep’te baygınlık geçiriyor.

Poyraz, Aliye’yi hastaneye götürüyor. Haziran’da annesini götürüyor. Zeynep, Haziran’ı gurursuzlukla suçluyor. Aliye’nin onun yüzüne tükürmesinden sonra Poyraz’la birlikte olmaması gerektiğini söylüyor.

İdil, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Sonradan nikahın gerçekleşmediğini öğrenince rahatlıyor. Öte yandan Batu’nun babası geliyor. Batu’yu zorla götürmek istiyor. O da gitmek zorunda kalıyor. Son anda İdil, Batu’nun zorla arabaya bindirildiğini görüp koşup engel olmaya çalışıyor.

Engel olamayınca Poyraz’ın yanına gidip Batu’yu kurtarması için ondan yardım istiyor. Poyraz, Batu’yu zorla da olsa babasının elinden kurtarıyor. Batu, İdil’e karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Hatta ona sürpriz bir evlenme teklifi hazırlıyor.

Ama İdil, Batu’yu dinlemiyor bile… Haziran, Aliye’nin gözüne girebilmek için onun tarifine uygun su böreği yapıyor. Onun gününün olduğunu biliyor ve oraya gidip Aliye’ye böreği veriyor. Aliye, böreğin yüzüne bile bakmıyor.

Poyraz’da, Zeynep’in gönlünü almak için dergi çekimi düzenleyip fotoğrafları bizzat kendisi çekip jest yapıyor. Aliye, Haziran’ı yanına çağırıp ona börek için teşekkür ediyor. Daha sonra ondan torununu bırakması için yalvarıyor.

Zeynep’te aynı şekilde Poyraz’la konuşup onunla ayrılmalarını istiyor. Poyraz, Haziran’ın yanına gidip ayrılmaları gerektiğini söylüyor. Haziran, ayrılmayı kabul ediyor ve Poyraz’dan son kez kendisine sarılıp öpmesini istiyor.

Ada Masalı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz’dan Ayrılmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler