Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rezzan Katil Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rezzan Katil Mi Oluyor?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 44. yeni bölümüyle 24 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derya’nın annesi tahliye olur. Onun tahliye olmasıyla Derya’nın tüm yaşadığı kötü anılar depreşir. Babası Rezzan’ı gözünün önünden ayırmaz. Asuman, doktor hanımın konuşmasından sonra rahatlayıp kızının başına gelenleri anlatır ve kızına sahip çıkamadığı için kendisini suçlar. Kırmızı Oda 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rezzan, katil mi oluyor?

Cuma Dizileri 2021

Rezzan Katil Mi Oluyor?

Kırmızı Oda 44. bölüm 2. fragmanında; Rezzan, karakola düşüyor ve orada kendisini takip ettiğini düşündüğü arkadaşına ateş ediyor. Derya, doktor hanıma anlattıklarından sonra kendisinin iyileşmek için bir ümidi olup olmadığını soruyor. Asuman, kızının başına gelenleri anlatıyor. Süveyda, doktor hanımla konuşurken yaşadıkları aklına geliyor ve göz yaşlarına boğuluyor.

İşte Kırmızı Oda 44. bölüm 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, kliniğe gelir. Tam doktor hanımla görüşmeye hazırlanırken içeri Rezzan girer. Rezzan, eline aldığı şişeyi kırıp bileğini kesmek ister. O sırada çıkan kargaşadan korkan Gülben, klinikten koşarak kaçar.

Doktor hanım Rezzan’la konuşmaya çalışır. Rezzan, birinin sürekli kendisini takip edip dinlediğine inanır. Doktor hanım onu rahatlatmak için ona güvenli bir ortam oluşturur. Onun durumunun çok ağır olduğunu anlayan doktor hanım Rezzan’ın hastaneye yatmasını tavsiye eder.

Ancak babası, bunu kabul etmez. Yıllar önce annesiyle birlikte doktor hanıma gelmiş olan Derya, gelir. Derya, annesinin babasını öldürdüğünü ve hapiste olduğunu anlatır. Annesinin tahliye olmasına bir hafta kala, yaşadıkları tekrar aklına gelen Derya, uyuyamaz.

Derya, babası öldükten ve annesi hapse girdikten sonra yetiştirme yurdundaki günlerini yaşadığı zorlukları doktor hanıma anlatır. Asuman, Süveyha’yı doktor hanıma getirir. Ona, kızının hırsızlık yaptığını söyler. Doktor hanım Asuman’ın kendisinden sakladığı başka bir şeyler olduğunu anlar.

Ama onun anlatmasını bekler. Asuman, Süveyda’nın altı yaşındayken tecavüze uğradığının üzerini kapatmıştır ve durumu doktor hanıma da anlatmak istemez. Daha sonra Süveyda’yı ikna edip konuşan doktor hanım onunla iletişim kurmayı başarır. Süveyda, haftaya tekrar doktor hanımla konuşmaya gelmeyi kabul eder.

Kırmızı Oda 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Kızının Başına Gelenleri Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler