Ana SayfaDizilerKardeşlerim 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oğulcan Vuruluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oğulcan Vuruluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 21. yeni bölümüyle 25 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk, eski haline döner. Ömer, tekrar eski fakir hayatlarına döndükleri için isyan eder. Nebahat ile Akif’in arası bozulur. Ancak Nebahat, eline geçen kozu kullanır. Harika, ne kadar saklasa da otobüsle okula geldiği fark edilir. Kardeşlerim 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Oğulcan, vuruluyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Oğulcan Vuruluyor!

Kardeşlerim 21. bölüm 2. fragmanında; Ömer, Oğulcan’ın vurulduğunu anlıyor. Oğulcan, yere yığılıyor. Ömer, Oğulcan’a sarılıp onun ölmemesi için dua ediyor. Oğulcan’a ne olacak?

İşte Kardeşlerim 21. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1440390266909646858

KARDEŞLERİM 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye, Doruk’un Tolga ile samimi olduğunu gördükten sonra ondan ayrılır. Okulda herkes Asiye ile Doruk’un ayrıldığını konuşur. Kadir, Tolga’nın okula tekrardan geldiğini öğrenince onu uyarır.

Ondan, kardeşlerinden uzak durmasını yoksa onlar için her şeyi göze alabileceğini söyler. Cemile, evde kalmaya devam eder. Şengül, paranın çalınmaması için elinden geleni yapar.

Cemile, ablasını bulmak için evden çıkar. O gün bulamaz ve tekrar Asiye’nin yanına gelir. Ertesi gün ablasının onun bir eğlence mekanında çalıştığını öğrenir. Onu bulup konuşur. Ablası Cemile’ye, istese de çalıştığı yerden ayrılamayacağını söyler.

Ona, çalıştığı yere borcu olduğunu öğrenen Cemile, evde gördüğü para dolu çantayı çalıp ablasıyla birlikte olmak ister. Ömer, annesine erzak alıp kapısına bırakır. Oradayken Harika’nın okul taksitinin ödenmediğini öğrenir.

Abisinden o parayı Harika’nın okul taksiti için ister. Kadir de kabul eder ve Ömer, okula gidip o taksiti öder. Harika ise, o parayı Tolga’nın ödediğini düşünür ve onun arkadaşlık teklifini kabul eder.

Kadir ile Şengül, restoranı kiralar. Anlaşma için Kadir, parayı almaya eve gider. Cemile, ablasını kurtarmak ve onunla birlikte olmak için o parayı bulmak için eve girer. Orhan, Cemile’yi buyur eder.

Çay almak için mutfağa giden Cemile’nin dönemediğini gören Orhan, onu para dolu çantayı alırken görür. Cemile, Orhan’ı yere düşürüp paraları alıp kaçar. O sırada Kadir eve gelir ve amcasını yerde yatarken bulur.

Kardeşlerim 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Tüm Parasını Cemile’ye Kaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler