Ana SayfaDizilerYalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Gerçekten Mehmet'i Bıçaklıyor Mu?

İlgili Postlar

Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Gerçekten Mehmet’i Bıçaklıyor Mu?

Show Tv’nin yeni dizisi Yalancı, 2. bölümüyle 24 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Deniz’in yaptığı ifşadan sonra Mehmet çok zor durumda kalır. Onu arayıp paylaşımını sosyal medyadan kaldırmasını ister. Deniz, o geceyle ilgili kanıt aramaya devam eder. Yasemin, Deniz’in eski kocasıyla görüşmeye devam eder. Yalancı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Deniz, gerçekten Mehmet’i bıçaklıyor mu? Yoksa hayal mi görüyor.

Cuma Dizileri 2021

Deniz Gerçekten Mehmet’i Bıçaklıyor Mu?

Yalancı 2. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Deniz’in söylediği her şeyin yalan olduğunu söylüyor. Deniz ise, doğru söylediğini kanıtlamak için çareler arıyor. Mehmet, Deniz’in odasına giriyor. Deniz’de, onu bıçaklıyor. Tabi Deniz, tüm bunlar rüya değilse…

İşte Yalancı 2. bölüm 2. fragmanı….

YALANCI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz, özel bir lisede edebiyat öğretmenliği yapar. Mehmet Emir ise, çok başarılı ve saygın bir cerrahtır. Deniz, aynı zamanda Mehmet’in oğlu Doruk’un da öğretmenidir. Yasemin, Mehmet’le Deniz’i birbirine yakıştırıp onların görüşmesini ister.

İlk teklif Mehmet’den gelir. Leyla, önce onun kahve içme teklifini kabul etmez. Sonra ablasının da ısrarıyla Mehmet’e mesaj çekip onunla yemeğe çıkabileceğini söyler. İkili, büyük bir heyecanla akşam yemeği için hazırlanır.

Yemekten sonra Mehmet, Deniz’i evine bırakır. Yağmur yağmaya başlayınca Deniz, onu eve davet eder. Evde ikili bir şeyler içmeye devam eder. Deniz, sabah uyandığında Mehmet’den gelen mesajı görür.

Gece yaşananları tam olarak hatırlayamayan Deniz, Mehmet’in kendisine ilaç verip tecavüz ettiğini düşünür. Ağlayarak Yasemin’in yanına gidip durumu anlatır. Yasemin Deniz’i adli tıpa götürüp muayene ettirir.

Daha sonra Deniz, polisleri çağırıp Mehmet’ten şikayetçi olur. Mehmet, heyecanla Deniz’den telefon beklerken polislerle karşılaşır. Üzerine bir de Deniz’in kendisini tecavüzle suçladığını öğrenince büyük bir şok yaşar.

Gerekli inceleme yapılır ve Deniz’in tecavüz edildiğine dair kanıt bulunamaz. Bunu öğrenen Deniz, Mehmet’i sosyal medyaya ifşa eder. Bu arada Yasemin, evli olduğu halde Deniz’in boşandığı eşiyle ilişki yaşar.

Daha önceden psikolojik tedavi gören Deniz, tüm olanları kafasından mı uyduruyor? Yoksa Mehmet Emir gerçekten Deniz’e ilaç verip ona tecavüz mü etti?

Yalancı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mi Doğru Söylüyor Yoksa Mehmet…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler