Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Aldatıldığını Anlıyor...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Aldatıldığını Anlıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Çolpan, kızının başka bir avukatlık şirketiyle anlaşma içinde olduğunu öğrenip, kendi şirketinin yönetimini ona bırakacağını söylüyor. Ama Azra, annesinin yalan söylediğini anlıyor ve ona doğum gününde bu sürprizi açıklıyor. Öldüğü zannedilen Faruk, çıkıp geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, aldatıldığını anlıyor mu?

Salı Dizileri 2021

Azra Aldatıldığını Anlıyor Mu?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Erman, Azra’nın duygularını işine karıştırdığını düşünüp onu uyarıyor. Yıldırım, Sergen’in telefon görüşmesine şahit oluyor. Azra, Sergen’in kendisine ihanet ettiğini seziyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Büyük bir internet sitesini heykırlar ele geçiriyor. O siteye girenler ifşa oluyor. Azra’nın çalıştığı boşanma avukatlığı ofisine tanınmış insanlar boşanmak için akın ediyor. Gazetecilere konuşma yapmak için çıkan Azra, kocasının da ifşa olan isimler arasında olduğunu öğreniyor.

Bu olay olmadan bir ay önce; Çolpan, Azra’nın Erman’la iş görüştüğünü öğreniyor. Onun gitmemesi için işleri ona bırakacağını söylüyor. Bu durumu öğrenen Azra, Erman’ın teklifine cevap veremiyor. Sonradan annesinin Erman’ın dediği gibi işi bırakmadığını öğreniyor.

Erman’ın yanına giden Azra, onun başka bir ortak aldığını öğreniyor. Azra, yıllar sonra kendisini gibi avukat olan Yıldırım ile karşılaşıyor. Güneş ile Sanem, annelerinin doğum günü için sürpriz bir parti düzenliyor.

Sanem’de, annesi ve ablası gibi boşanma avukatıdır. Çolpan, boşanmak isteyen ünlü iş adamının işini Azra’ya veriyor. Azra, Alpay’ın karısı Songül’ün haberi olmadan ondan boşanmak istediğini anlayınca onlardan düşünmelerini istiyor.

Alpay, Azra’nın bu tepkisi karşısında ofisi terk etmek istiyor. Çolpan, hemen araya girip Alpay’ı ikna ediyor ve onun avukatlığını üstleniyor. Azra, annesinin o davanın avukatlığını çoktan aldığını ve kendisine yalan söylediğini anlayıp işinden istifa ediyor.

Songül, kocasının en yakın arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrenip, Azra ile görüşüp ondan avukatı olmasını istiyor. Bunu gören Erman, Azra’yı kendi ofisinde çalışmaya ikna ediyor. Azra, annesinin doğum gününe eve gidiyor ve annesine Erman’la anlaştığını, Songül’ün de avukatı olacağını açıklıyor.

O sırada gözler kapıya çevriliyor ve Faruk’u sapasağlam karşılarında görüyor. Kızlar, öldü sandıkları babalarını karşılarında görünce annelerinin kendilerini kandırdığını anlıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler