Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hikmet Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hikmet Ölecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, Anıl ile birlikte otelde kalmaya başlıyor. Rüya, Han’ı ve ailesini merak ediyor ve eve koyduğu dinleme cihazıyla onları dinliyor. Gülben ile Safiye, bulaşık yıkarken Hikmet fenalaşıyor. Rüya, eve gidip durumu Safiye ile Gülben’e bildiriyor. Yerde hareketsiz yatan Hikmet ölecek mi?

Salı Dizileri 2021

Hikmet Ölecek Mi?

Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, akıl hastanesinden Anıl ile birlikte çıkıyor. Rüya, kuzeni Esra’nın yanına geliyor. Yolda Hikmet’le karşılaşıyor ve Hikmet onu İnci zannedip eve alıyor. Han’a hayran olan Rüya, onu ve ailesini merak ediyor ve eve bir dinleme cihazı yerleştiriyor.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya’yı evde gören Safiye, ortalığı birbirine katıyor. Sonra evdeki herkesi dışarı çıkartıp temizlik yapmaya başlıyor. Hikmet, Memduh’un evine gidiyor. Neriman, üniversiteyi kazanıyor. Ancak gidip kayıt yaptırmıyor.

Ege, Neriman’ın okula kayıp yaptırmadığını öğrenip bu durumu Hikmet’e söylüyor. Ama Hikmet, Ege’nin ne demek istediğini bile anlamıyor. Han, eve dönmek istemiyor. Anıl’la birlikte bir otele yerleşiyor.

Daha sonra Anıl’ın da isteği üzere yeni bir araba alıp birlikte vakit geçiriyorlar. Rüya, otele gidip onlarla birlikte olmak istiyor. Ancak Han onu istemiyor. Esat, annesiyle aylar sonra bir araya geliyor.

Ona Gülben’den ayrılmayacağını söylüyor. Annesini ikna ettikten sonra onunla birlikte Gülben’in yanına gidiyor. Gülben, Esat’ın annesinin sözlerinden sonra Esat’la evlenmeyeceğini söylüyor.

Safiye, Naci’den mektup alıyor ve onun iyi olduğunu öğreniyor. Kendisine bir balık alan Safiye, onunla konuşmaya başlıyor. Rüya, Han’ın evini dinlemeye devam ediyor. Safiye ile Gülben, yemekten sonra mutfağa girip bulaşık yıkamaya dalıyor.

Hikmet, salonda fenalaşıyor. Ama ilacına ulaşamayıp yere yığılıyor. Bunu gören Rüya, hemen onların kapısını çalıp Gülben ile Safiye’ye babalarının ölmek üzere olduğunu ona yardım etmelerini istiyor.

Safiye ile Gülben, Hikmet’i yerde yatarken buluyor. Ne yapacaklarını bilemez halde oracıkta kala kalıyorlar. Hikmet, hayatını mı kaybedecek?

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler