Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Turgut'u Ada'nın İlk Aşkı...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Turgut’u Ada’nın İlk Aşkı Zannediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, Celal’e her şeyi olduğu gibi anlatıyor. Rüzgar, Tuğçe’ye Ada’yı sevdiğini söyleyip onları ayırmak için birlikte hareket etmek için anlaşıyor. Ada ile Bora, ayrılmış gibi numara yapıyorlar. Bora, Ada’yı yemeğe çıkarıyor. Sonrasında birbirlerinden ayrılmamak için söz veriyorlar. Ada ve Bora’nın ailesi onların ayrılmadığını öğrenip baskın yapıyor. Baht Oyunu 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora, Turgut’u Ada’nın ilk aşkı zannediyor.

Salı Dizileri 2021

Bora Turgut’u Ada’nın İlk Aşkı Zannediyor!

Baht Oyunu 15. bölüm 1. fragmanında; Ada, Rüzgar’dan boşanmak için avukat Turgut beyle görüşüyor. Onu takıp eden Bora, onların aralarında bir şey olduğunu zannedip Ada’yı kıskanıyor. Ofiste Turgut’un Ada’nın ilk aşkı olduğu dedikoduları ortaya atılıyor. Böyle olunca ortalık karışıyor.

İşte Baht Oyunu 15. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, karşısında gördüğü Celal’i içeri buyur etmek zorunda kalıyor. Celal, Bora’ya Ada’yla sevgili olup olmadığını soruyor. O da sevgili olduklarını ve ilişkilerinin çok yeni olduğunu söylüyor. Ada, Bora’yı kurabiye almaya gönderiyor.

Sonrasında Celal’e, Rüzgar’ın kendisini kullandığını ve ondan boşanmak için başvurduğunu söylüyor. Celal, Ada’yı dinleyince ona hak veriyor. Gidip Rüzgar’la buluşuyor. Ona, Ada gibi bir kızın üç senesini çaldığı için çok kızıyor.

Rüzgar, Ada’nın gönlünü alacağını söyleyince Celal, artık onun gönlünü kazanamayacağının onun Bora’yla birlikte olduğunu söylüyor. Daha sonra Rüzgar, Tuğçe’nin yanına gidip aslında onu hiç sevmediğini, Ada’yı ilk gördüğü günden beri sevdiğini söylüyor.

Zaten Bora’ya aşık olan Tuğçe, Rüzgar’la bir olup Ada ile Bora’yı ayırmak için bir plan yapıyor. Önce, şirkette onlara bir karşılama düzenliyorlar. Daha sonra 4’ü birlikte yemeğe çıkıyor.

Orada Bora’nın çok titiz olduğunu Ada’nın ise onun aksine çok dağınık olduğunu onların evlenmeden önce birlikte yaşamalarını öneriyorlar. Bora’nın da Ada’nın da aklı karışıyor. Rüzgar, Bora’nın kimliğini eve götürüp bırakıyor.

Nergis, kimliği görünce Ada’ya çok kızıyor. Ada, yalandan Bora ile kavgaya tutuşuyor. Ondan kendisiyle ayrılmış numarası yapmasını istiyor. Bora, Ada’ya çok romantik bir yemek ayarlıyor. Rüzgar, onları görüp herkese haber veriyor. İkilinin ailesi Bora ile Ada’yı aynı evde basıyor.

Baht Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’ya Masal Gibi Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler