Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan İle Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan İle Karşılaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Muzo, Feride’nin karşısına çıkıp yaptığı şeyin hoş olmadığını söyleyip onu uyarıyor. Feride, Sedat ile Cana’yı birlikte yakalayıp Sedat’a tokat atıyor. Cana, Nalan’ı medyanın diline düşürmek için adam tutuyor. Nalan’ın açıklaması yanlış aksettiriliyor. Rafet, Nalan’a çok ağır konuşuyor. Feride, sinir krizleri geçiriyor ve Nalan’a annesi olmadığını söylüyor. Camdaki Kız 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hayri, Nalan ile karşılaşıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Hayri Nalan İle Karşılaşıyor!

Camdaki Kız 13. bölüm 1. fragmanında; Hayri, Rafet’in hayatını kurtarıyor. Rafet, Hayri’yi şoförü olarak işe alıyor. Nalan, annesiyle konuşmak istiyor. Ama Feride, Nalan’ın yüzüne bile bakmıyor. Cana’nın eşi, Sedat’ın mesajlarını okuyup aldatıldığını anlıyor. Düğünden sonra ilk kez Hayri ile Nalan, evde karşılaşıyor.

İşte Camdaki Kız 13. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Muzo, tam evden çıkarken Feride’nin dürbünle Nalan’ın odasını gözetlediğini görüyor. Hemen onun yanına gidip ne yaptığını gördüğünü söylüyor. Feride, yaptıklarını inkar ediyor. Muzo, bu olayın üzerine gitmekten vazgeçiyor.

Feride, Sedat ile Cana’yı aynı arabanın içinde görüyor. Sedat’ı tekrar uyarıp ona tokat atıyor. Cana, Nalan’ı rezil etmek için bir gazeteciyle anlaşıyor. Gazeteciler, Nalan’a mikrofonu uzatıp hamile kaldığı için mi apar topar evlendiği soruluyor.

Nalan, gazetecilere kızdığı için doğru olduğunu söyleyip sonradan öyle bir şey olmadığını nasıl bir soru sorduklarını söylüyor. Ama sadece Nalan’ın o sözleri yayınlanıyor. Rafet, Nalan’ı karşısına alıp ona çok kızıyor. Ona, kendi ailesinin şerefiyle oynadığını ve asıl annesinin yüzüne nasıl bakacağını soruyor.

Feride, sinir krizleri geçiyor. Nalan, annesini arayıp onunla konuşmak istiyor. Ama Feride, Nalan’a onun annesi olmadığını söyleyip telefonu kapatıyor. Gülcihan, Rafet’in çok ileri gittiğini ve ona artık çocuklarını ezdirmeyeceğini söylüyor.

Rafet, evi terk edip otelde kalmaya başlıyor. Gülcihan, Cahit’den yardım istiyor. Cahit, haberi yapan gazeteciyi buluyor ve o haberi kimin yaptırdığını soruyor. Oda Cana’nın ismini veriyor. Sedat, Cana’ya mesajlar yazıyor.

Cana’nın kocası Sedat’ın Cana’ya yazdığı mesajları okuyor ve onların uzun zamandır ilişkisi olduğunu anlıyor. Rafet, otelde fenalaşıp yere yığılıyor. Onu gören Hayri, hemen Rafet’in yardımına koşuyor.

Camdaki Kız 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler