Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Sedat'la Cana'yı Birlikte Yakalıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 12. yeni bölümüyle 23 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Muzo, Nalan ile Sedat’ın odasını gözetleyen Feride’yi yakalar. Feride’nin yanına geden Muzo, onun yaptığı şeyin normal olmadığını söyler. Öte yandan Nalan, Rafet’in tepkisiyle karşılaşır. Ne yapacağını bilemeyen Nalan annesini arar. Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Feride, Sedat’la Cana’yı birlikte yakalıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Feride Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalıyor!

Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanında; Ortalık yangın yerine dönüyor. Cana ile Sedat’ı birlikte yakalayan Feride, Sedat’ın üstüne yürüyor. Öte yandan evde de işler sarpa sarıyor. Rafet Nalan’ın üzerine giderken araya Muzo giriyor. Muzo’ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alıyor. Tüm bunlara Rafet’in kalbi dayanamıyor. Hayri, Rafet’i fenalaşmış bir vaziyette buluyor.

İşte Camdaki Kız 12. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Adil, Feride’nin Sedat’a söylediği şeyleri duyduktan sonra onunla büyük bir tartışmaya girer. Artık Feride’nin kızı üzerinde yaptığı baskıya dayanamayan Adil, evi terk eder. Feride, Adil’in eşyalarını toplayıp alması için hazırlar.

Sedat ise, Nalan’a kesinlikle annesinin konuşmalarından etkilenmediğini, onun ne zaman kendisiyle birlikte olmak isterse o gün olacağını söyler. Daha sonra Sedat, Nalan’ı alıp tekneyle gezintiye çıkarır.

Nalan, kendisini zorlayıp Sedat’ı öper. Oda, onun annesinin baskısıyla kendisini öptüğünü anlayıp onunla birlikte olmak istemez. Feride, ertesi gün aktardan karışımlar alıp Nalan’a gönderir. Nalan’ı arayıp, o karışımlardan hem kendisinin içmesini, hem de Sedat’ın içmesini ister.

Karışımı içen Nalan, fenalaşır ve Tako’nun yardımıyla alerji ilacı içip rahatlar. Muzo, gitmekte kararlı olduğu için son akşamını ailesiyle geçirmek ister. Yemeğe katılan Muzo, annesini duygulandıracak bir konuşma yapar.

Gülcihan, Muzo’nun gideceğini öğrenip onunla konuşur ve onu çok sevdiğini söyler. Feride, Nalan’ın yatak odasını gören bir otele yerleşip dürbünle onları izleyecek şekilde hazırlanır.

Nalan’ı arayıp ışıkları kapatmamasını perdeyi de aralamasını onun Sedat’la birlikte olduğunu görmek istediğini söyler. Zorla da olsa Nalan, annesinin dediklerini yapar. Muzo, evden valiziyle ayrılırken Feride’nin Nalan’ın odasını gözetlediğini görür.

Camdaki Kız 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Zor Durumda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler