Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Ölüyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 105. yeni bölümüyle 23 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hakan, genel kurul toplantısına Mehmet Kara olarak katılır. Fekeli ile Fikret, bu adamın gerçek niyetinin ne olduğunu düşünmeye başlar. Birisi Züleyha’ya Demir’in yüzüğünü gönderir. Züleyha, Demir’in yaşadığını düşünüp içi rahatlar. Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fekeli ölüyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Fekeli Ölüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 2. fragmanında; Betül, annesine Fikret’le evleneceğini söylüyor. Hakan, Fekeli’ye tuzak kuruyor. Ondan kardeşinin intikamını almak istiyor. Fekeli, arabasıyla kaza yapıyor. Kazada Fekeli ölüyor mu?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1440039708097069063

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 104. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Ümit’i yanlışlıkla vuruyor. Ümit, yere düşünce karnındaki yastık ortaya çıkar. Züleyha, onun hamile olmadığını anlar. O şokla ne yapacağını bilemez ve korna sesine doğru gidip Adnan’ı Ümit’in arabasının içinde bulur. Adnan’ı alan Züleyha, oradan uzaklaşır.

Hakan, tüm olayı görür ve Ümit’le yerde olan Züleyha’nın silahını alıp gider. Züleyha, eve gidip durumu Fekeli ile Fikret’e anlatır. Betül, tüm konuşulanları duyar. Fekeli ile Fikret, Züleyha’yı da alıp olay yerine gidip Ümit’in ölüp ölmediğine bakmak için girer.

Ancak gittikleri yerde hiçbir şey bulamazlar. Kan izlerini takıp edince Ümit’in arabasına binip gittiğini düşünürler. Hakan, Ümit’in cesedini arabasına taşıyıp Züleyha’nın silahını da alır. Daha sonra Ümit’in arabasını bir uçurumdan aşağı yuvarlar.

Jandarmalar Ümit’in cesedini bulur ve olayın kaza olduğunu düşünür. Züleyha, Ümit’i öldürmediğini anlayıp içi rahatlar. Betül, şirkette Demir’in tüm mal varlığının tapularını ve hisse senetlerini toplar ve hepsini üzerine geçirmeye hazırlanır.

Öte yandan Fikret’i de kendisine aşık edip hem Yamanların malına hemde Fekeli’nin mirasını ele geçirmek ister.

Betül, genel kurul toplantısında Züleyha’nın imzasını alıp amacına ulaşmaya hazırlanırken toplantıya Züleyha’nın da katıldığını görür. Üzerine birde Mehmet Kara olarak kendisini tanıtan Hakan gelir.

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Gerçekten Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler