Ana SayfaDizilerYasak Elma 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay'ın Kumru'yla İlişkisini Öğreniyor...

İlgili Postlar

Yasak Elma 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ın Kumru’yla İlişkisini Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 112. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Çağatay’la Feyza’yı sarılmış bir vaziyette görünce onların gerçekten birlikte olduğunu zannedip onları takibe alıyor. Doğan, kızının yasak bir ilişkisi olduğunu anlayıp Türkiye’ye dönüyor. Yıldız, Çağatay’ın kaldığı otel odasına giriyor. Yasak Elma 113. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Çağatay’ın Kumru’yla ilişkini öğreniyor mu?

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay’ın Kumru’yla İlişkisini Öğreniyor Mu?

Yasak Elma 113. bölüm 1. fragmanında; Çağatay, Kumru’yla bundan sonra otel odalarında görüşmek istemiyor ve onunla görüşmek için bir ev ayarlamak istiyor. Kumru’nun telefonundan arkadaşı onun Çağatay’la görüştüğünü öğreniyor. Doğan beyde Yıldız’ın yanındayken Yıldız’a, kocasının onu aldattığı mesajı geliyor. Hemen Doğan, Yıldız’a yardım etmeye çalışıyor. Yıldız, korkarak kocasının kendisini kimle aldattığını Doğan’a soruyor.

İşte Yasak Elma 113. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 112. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru ile Çağatay, otel odasında görüşmeye devam ediyor. Yıldız, hiçbir şeyden habersiz Kumru’yu arayıp onu yemeğe davet ediyor. Kumru’da, erkek arkadaşının geldiğini söyleyip yemek teklifini kabul etmiyor.

Ender, Çağatay’ın Feyza ile ilişkisi olduğunu tahmin ediyor. Feyza’nın da Ömer’le görüştüğünü öğrenince her ikisini de takibe alıyor. Ömer, babasının evdeki hemşiresiyle evlendiğini öğreniyor ve Ender’den yardım istiyor.

Ender, önce Ömer’in teklifini kabul etmiyor. Sonra onun bu işi yapana bir milyon dolar vereceğini öğrenince hemen kabul ediyor. Emir ve Çağatay’ı çağırıp onlara görev veriyor. Daha sonra Yıldız’a da bir teklif sunup ucunda büyük para olduğunu söyleyip onu da işin içine dahil ediyor.

Yıldız, sırf oğlunu lüks bir okula yazdırmak için Ender’in teklifini kabul ediyor. Kumru, evde fare görüyor. Sesleri duyan Yıldız, hemen onun yanına gidiyor. Kumru’nun otele gideceğini duyan Yıldız, onu evine davet ediyor.

Oda kabul ediyor ve o gün Yıldız’ın evinde kalıyor. Doğan, kızının yasak bir ilişki yaşıyor olduğunu tahmin edip eve dönüyor. Onun her adımını takip ettiriyor. Kumru’nun Yıldız’ın evinde kaldığına da çok şaşırıyor ve onlarla tanışmaya gidiyor.

Daha sonra Çağatay ile Yıldız’ı yemeğe davet ediyor. Yıldız, yemekte Kumru’nun eski erkek arkadaşını gördüğünü ve onun arayacağını ağzından kaçırıyor. Çağatay, Kumru’dan bunun hesabını soruyor. Oda, kendisinin onun evliliğine karışmadığını, onunda kendi hayatına karışmamasını istiyor.

Yıldız, Çağatay’ın otele girip yaptığını öğrenip otel odasının anahtarını Caner’e aldırıyor. Aynı anda Doğan’da kızının o otele giriş yaptığını öğrenip oraya gidiyor.

 Yasak Elma 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender’in Aklına Uyarak Zor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler