Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 5. hafta eleme oyunuyla ekrana geldi. İki turdan oluşan eleme oyununun ilk turunu 3 yarışmacı geçti. Geriye kalan üç yarışmacı ise son turda mücadele etti. MasterChef 5. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

 MasterChef 5. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde eleme potasına düşün 6 yarışmacı ilk tur için mutfaktaki yerlerini aldı. İlk turda şefler yarışmacılara ana ürün olarak şan fıstığı verdi. Onlardan bu ürünü ana ürün olarak kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler.

İLK ELEME TURU!

İlk eleme turunda altı yarışmacı şan fıstığını kullanarak yemek yaptılar. Verilen sürenin bitiminde şefler en başarılı üç tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı. İlk etabı geçen yarışmacılar; Hasan, Burcu ve Sergen oldu.

İlk turun en başarılı yemeği yapan yarışmacı Hasan oldu. İkinci Sergen, üçüncü en iyi yemeği yapan ise Burcu oldu. Bu üç yarışmacı, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci tura, Mustafa, Emre ve Hamza kaldı. Danilo şef, onlara imza tabağını tanıttı ve onlardan bu tabağa en yakın tabağı yapmalarını istedi. Yarışmacılar yemeği inceleyip tadımlarını yaptılar ve süre başladı.

Verilen sürenin bitiminde üç yarışmacı arasından Danilo şefin imza tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacı Mustafa oldu. Mustafa, en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. Geriye Emre ile Hamza kaldı.

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Hamza ile Emre, son ikiye kaldı ve her iki yarışmacının da oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Şefler, ikinci eleme turunun ikincisinin Emre olduğunu açıkladı. Emre, en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazanmış oldu.

Elenen yarışmacı Hamza oldu. Emre, Hamza’yla vedalaştıktan sonra arkadaşlarının yanına gitti. Şefler, Hamza’nın bu kadar erken yarışmadan ayrılmasına çok üzüldüklerini dile getirdiler.

Hamza’ya hayatında başarılar dileyip uğurladılar. Hamza, göz yaşları içerisinde arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 5. Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler