Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adam'dan Dağları Delip Su...

İlgili Postlar

İçimizden Biri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adam’dan Dağları Delip Su Getirmesini İstiyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi İçimizden Biri, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adam, Hünkar’ın gözüne girmek için Hünkar’ın tüm isteklerini yerine getiriyor. Ama Havva’nın çocuk istememesi Adam’ın kalbini kırıyor. Evi terk eden Adam, Havva’nın kendisini sevmediğini düşünüyor. Havva’da Adam’ın evlendiğine pişman olduğunu düşünüyor. İçimizden Biri, 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hünkar, Adam’dan Ferhat gibi dağları delip su getirmesini istiyor.

 Pazar Dizileri 2021

Hünkar Adam’dan Dağları Delip Su Getirmesini İstiyor!

İçimizden Biri 4. bölüm 1. fragmanında; Resmi nikah için Adam’ın Havva’yı istemesi gerekiyor. Hünkar, kızını vermenin öyle kolay olmayacağını söyleyip, Adam’dan çiftliğe Ferhat gibi su getirmesini istiyor. Adam, hemen kabul ediyor ve çiftliğe su getirmek için harekete geçiyor.

İşte İçimizden Biri 4. bölüm 1. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahtiyar, Havva’yı arayıp babasının hastanede olduğunu söylüyor. Havva, hastaneye gittiğinde Bahtiyar’dan babasının öldüğünü öğreniyor ve olduğu yere düşüp bayılıyor. Daha sonra Hünkar, Havva’nın karşısına çıkıp ona ders vermek istediğini söylüyor.

Adam, istenmediğini biliyor. Ama yinede Hünkar babasının gözüne girmek için her şeye hazır olduğunu ona söylüyor. Çiftlikte yangın çıkıyor. Hünkar, Adam’ın yangını söndürmek için canını ortaya koyduğunu görüyor.

Diğer damatlarının kıllarını kıpırdatmadığını da görüyor. Ama yine de Adam’a teşekkür etmiyor. Havva, Adam’ın adına babasıyla konuşup onun aşkları için yapmayacağı şey olmadığını söylüyor.

Hünkar, Adam’ı çiftlikte çalıştırmaya başlıyor. Ona en ağır işleri veriyor. Ama Adam, yılmadan o ne dese yapıyor. Adam, bebek yalanını gerçek yapmak istediğini, bir çocuklarının olmasını istediğini söylüyor.

Havva, bebek istemeyince Adam, onun kendisini sevmediğini düşünüp evi terk ediyor. Daha sonra sarhoş bir şekilde çiftliğe gelip Havva’ya ilanı aşk ediyor. Hünkar, damatlarından Adam’ı dövmelerini istiyor. Adam ise, Gürbüz ile Hulusi’yi dayak manyağı yapıyor.

Eva, oğlunun Müslüman olduğunu çevresindekilerden saklıyor. Adam, Havva’yla tartışıp yine çiftliği terk ediyor. Havva, Adam’a bunun böyle olmayacağını konuşup bir karara varmaları gerektiğini söylüyor.

Adam’da, Havva’nın kendisinden ayrılmak istediğini düşünmeye başlıyor. Havva’da onun kendisiyle evlendiğine pişman olduğunu düşünüyor.

 İçimizden Biri 3. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Havva Adam’ın Kalbini Kırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler