Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 5. haftasını da geride bıraktı. Yarışmanın 6. haftasının ilk gününde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. En iyi Menemen’i yapan yarışmacı mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. MasterChef 6. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Geçen hafta Hamza elenmişti. Elenen Hamza’nın yerine bu hafta yedeklerden Pelin geldi. Şefler, yarışmacılarla geçen haftanın kritiğini yaptıktan sonra kaptanlık oyununu başlattı. En iyi Menemen’i yapan yarışmacı mavi takım kaptanı olacak olan oyunda önce 4 yarışmacı yemeği yapmaya başladı. Diğer yarışmacılar beşer dakika arayla 4’erli guruplar halinde Menemen yapmaya başladı.

Şefler, önce ilk dört yarışmacının Menemen’lerinin tadımlarını yaptı. Daha sonra beşer dakika arayla diğer yarışmacıların Menemen’lerinin tadımlarını yaptı. Haftanın ilk gününün kaptanlık oyununda en başarılı Menemen’i yapan 4 yarışmacı seçildi. Bunlar;

  • – Araz
  • – Tahsin
  • – Eren
  • – Burcu oldu.

4. olan yarışmacı : Araz

3. olan yarışmacı : Eren

2. olan yarışmacı : Burcu

1. olan yarışmacı : Tahsin oldu ve mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

Tahsin, mavi takım kaptanı olduktan sonra karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Burcu’yu seçti.

Mavi takım kaptanı Tahsin, seçtiği yarışmacılar;

Hasan, Eren, Sergen, Dilara, Mert, Azize ve Pelin oldu.

Kırmızı takım kaptanı Burcu, seçtiği yarışmacılar;

Araz, Şükrü, Emre, Mustafa, Milhan, Safanur ve Ateş oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tahsin ile Burcu, kaptanlık düellosu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, kaptanlardan İzmir yöresine ait İzmir bomba yapmalarını istedi. En iyi on İzmir bomba yapan kaptan avantaj oyununun sahibi olacaktı ve süre başladı.

Burcu, daha önce hiç yapmadığı yemek için takım arkadaşlarından yardım aldı. Verilen sürenin bitiminde en iyi İzmir Bomba’yı yapan kaptan mavi takım kaptanı Tahsin oldu. Tahsin, kaptanlar düellosunu kazanarak takımına yapılacak ilk dokunulmazlık oyununda avantaj sağlamış oldu.

MasterChef’te bu akşam 6. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynanacak. Bakalım hangi takım dokunulmazlık oyununun galibi olacak.

MasterChef 5. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler