Ana SayfaDizilerYasak Elma 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Kimin Yaşadığını Öğreniyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Kimin Yaşadığını Öğreniyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 113. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Ender’e yakalanmaktan son anda kurtuluyor. Ayrı bir ev kiralayıp Kumru’yla orada buluşmaya başlıyor. Canan, Kumru’nun Çağatay’la olan ilişkisini öğreniyor ve Yıldız’a başka bir telefondan mesaj çekip buluştukları evin numarasını veriyor. Doğan, kızını sesinden tanıyor. Ender, kimin yaşadığını öğreniyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Ender Kimin Yaşadığını Öğreniyor?

Yasak Elma 114. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, Çağatay’ı otel odasında basmak için içeri giriyor. Ancak içeride Sadai’yi görüyor. Sadai, Ender’i görüp hemen Çağatay’ın Kumru’yla buluşacağı odayı değiştirmiştir. Ender, otelden eli boş dönse de Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığından emindir.

YASAK ELMA 113. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, başka odada Kumru’yla birlikte oluyor. Doğan’da, otelde kızını bulamıyor. Onun kendisine yalan söylediğini anlayıp eve dönüyor. Çağatay, Yıldız’ı arayıp akşam onu yemeğe davet etmesini istiyor. Yemekte, Ender’in Sadai’yi otelde bastığını Yıldız’a anlatıp gülüyor.

Yıldız, Ender’i Doğan’la tanıştırmak istiyor. Çağatay, Yıldız’ın böyle şeyler yapmasını istemiyor. Ama Yıldız, onları tanıştırmak için evde bir parti düzenliyor. Çağatay, yeni tuttuğu evde Kumru’yla buluşuyor. Ona bir kolye hediye ediyor.

Partiye, istemeye istemeye Kumru’da geliyor. Kumru, Çağatay’ın kendisine hediye ettiği kolyeyi takıyor. Doğan, kızının boynundaki kolyenin yeni olduğunu anlıyor ve onun kredi kartlarında böyle bir harcama görmediğini söylüyor.

Yıldız, Ender ile Doğan’ı tanıştırıyor. Ender, Doğan’dan pek hoşlanmıyor. Yıldız, Ömer’in babasını yeni eşinden ayırma operasyonunu oğlunun okul parası için kabul ediyor. Emir, Ömer’in babasının evine bahçıvan olarak işe giriyor. Ender’de, yan villayı kiralıyor.

Kumru’nun sürekli Canan’ı aşağılayarak konuşması Doğan’ın gözünden kaçmıyor. Kızının yanına gidip Canan’a öyle davranmasının doğru olmadığını söylüyor. Kumru, onu yanında her yere götürdüğünü kendi elbiselerini verdiğini söylerken Canan onu duyuyor.

Canan, Kumru içeri girince onun telefonuna gelen mesajı okuyor ve onun Çağatay’la ilişkisi olduğunu öğreniyor. Hemen gidip farklı bir isimle telefon kartı alıp Yıldız’a kocasının onu aldattığını ve sevgilisiyle buluştuğu evin telefon numarası yazılı bir mesaj gönderiyor.

Yıldız, Kumru’yla konuşmak için onun evine gittiğinde Doğan onu eve davet ediyor. O sırada mesaj geliyor. Yıldız, dayanamayıp o ev telefonunu arıyor ve fenalaşıyor. Doğan, telefonu kulağına aldığında kızının sesini tanıyor. Ender, birinin yaşadığını öğreniyor. Yoksa Hasan Ali ölmedi mi?

 Yasak Elma 113. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Çağatay’ı Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler