Ana SayfaDizilerKalp Yarası 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'ye Yaptıklarını Telafi Etmek...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’ye Yaptıklarını Telafi Etmek İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin katil olduğunu kanıtlayan raporu yazan doktoru buluyor. Raporu yeniden çıkartmak için uğraşıyor. Hande, Ferit’e Ayşe ile Baha’nın birlikte çekilmiş fotoğraflarını veriyor. Ayşe, o fotoğrafların gerçek olmadığını Ferit’e söylüyor. Ama Ferit, Ayşe’ye inanmıyor. Kalp Yarası 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’ye yaptıklarını telafi etmek istiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’ye Yaptıklarını Telafi Etmek İstiyor!

Kalp Yarası 14. bölüm 1. fragmanında; Ayşe’nin masum olduğu ortaya çıkıyor. Hapisten çıkan Ayşe’nin gönlünü alıp ona yaşattıklarını telafi etmek isteyen Ferit, ondan af diliyor. Yaman, Hande’ye sırtını dönüyor. Ona Betül’le evlendiğini söylüyor.

İşte Kalp Yarası 14. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1442600057958699009

KALP YARASI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, hapishanedekiler tarafından rahatsız ediliyor. Ferit, Ayşe’nin avukatlığını üstlenebilmesi için onun imzası gerekiyor ve onunla görüşmeye gidiyor. Ayşe, Ferit’le konuşmak dahi istemiyor. Biraz konuştuktan sonra Ayşe, Ferit’in avukatlığını kabul ediyor.

Ferit, avukat olarak Ayşe’ye sorular soruyor. Ayşe, onun kendisine inanmadığını görünce görüşmeyi bitirmek istiyor. Hande, Ferit’in yanına gidip ona, Baha ile Ayşe’nin sahte nişan fotoğraflarını veriyor ve ondan kendisini affetmesini istiyor.

Ferit, o fotoğrafların sahte olabileceğini düşünmeden Ayşe’yle görüşmek için gittiği hapishanede ona veriyor. Ayşe, o fotoğrafların gerçek olmadığını söylese de kendisini Ferit’e inandıramıyor.

Azade, şirketin başına geçiyor. Orada Adnan’ın Hüseyin’i ortaklıktan çıkarttığını öğreniyor. Yaman, Azade’ye İhsan’ın Adnan beyi dolandırdığını onun hesabından yüklü para çektiğini, daha önceden de kaçak altın getirdiğini anlatıyor.

İhsan, Vedia’yla birlikte Zeytin’in koruyucu ailesi oluyor. Azade, İhsan’a onun kocasını dolandırdığını öğrendiğini söylerken Vedia onu duyuyor. İhsan, Vedia’ya hemen o konaktan gidip başka bir yerde hayat kurmak istediğini söylüyor. Vedia ise, onun haram parasını istemediğini söylüyor.

Hande, Ferit’in artık kendisine dönmeyeceğini anlayıp Yaman’a yaklaşmaya başlıyor. Onun evine girip Yaman’a yemekler yapıp onu bekliyor. Yaman ise, Hande’yi istemediğini söyleyip onu ret ediyor.

Ayşe’nin kocasıyla görüşmesine izin veriliyor. Önce onunla görüşmek istemese de Ferit’in yanına gidiyor. İkisi de birbirine ne kadar kızarlarsa kızsınlar içlerinden hala birbirlerini sevdiklerini anlıyor.

Kalp Yarası 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hapishanede Bayılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler