Ana SayfaDizilerAda Masalı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran Kendisini Poyraz'la Aynı Yatakta...

İlgili Postlar

Ada Masalı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran Kendisini Poyraz’la Aynı Yatakta Buluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Tokyo’da giymek için kıyafet seçer. Poyraz, Haziran’ın seçtiği kıyafetleri görünce onu çok kıskanır. Haziran’ın adadan gitme günü gelir ve gözleri Poyraz’ı arar. Poyraz Haziran’ın gitmesine engel olacak mı? Ada Masalı 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haziran, kendisini Poyraz’la aynı yatakta buluyor.

Salı Dizileri 2021

Haziran Kendisini Poyraz’la Aynı Yatakta Buluyor!

Ada Masalı 15. bölüm 2. fragmanında; Poyraz, Haziran’ın kendisini unutmasını istiyor. Haziran, Poyraz’ı unutmuş gibi yapıp kendisini kandırıyor. Batu, İdil’e onu sevdiğini itiraf ediyor. Haziran, gözlerini açtığında kendisini Poyraz’la aynı yatakta yatarken buluyor.

İşte Ada Masalı 15. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Aliye, Haziran ile Poyraz’ın evleneceklerini görünce koşup Haziran’ın yüzüne tükürür. Zeynep’te, nikahın kıyılmasına karşı çıkar. Nikah, o kargaşada kıyılamaz. Aliye, fenalaşıp bayılır. Zeynep’te baygınlık geçirir.

Poyraz, Aliye’yi hastaneye götürür. Haziran’da annesini götürür. Zeynep, Haziran’ı gurursuzlukla suçlar. Aliye’nin onun yüzüne tükürmesinden sonra Poyraz’la birlikte olmaması gerektiğini söyler.

İdil, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Sonradan nikahın gerçekleşmediğini öğrenince rahatlar. Öte yandan Batu’nun babası gelir. Batu’yu zorla götürmek ister. O da gitmek zorunda kalır. Son anda İdil, Batu’nun zorla arabaya bindirildiğini görüp koşup engel olmaya çalışır.

Engel olamayınca Poyraz’ın yanına gidip Batu’yu kurtarması için ondan yardım ister. Poyraz, Batu’yu zorla da olsa babasının elinden kurtarır. Batu, İdil’e karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Hatta ona sürpriz bir evlenme teklifi hazırlar.

Ama İdil, Batu’yu dinlemez bile… Haziran, Aliye’nin gözüne girebilmek için onun tarifine uygun su böreği yapar. Onun gününün olduğunu biliyor ve oraya gidip Aliye’ye böreği verir. Aliye, böreğin yüzüne bile bakmaz.

Poyraz’da, Zeynep’in gönlünü almak için dergi çekimi düzenleyip fotoğrafları bizzat kendisi çekip jest yapar. Aliye, Haziran’ı yanına çağırıp ona börek için teşekkür eder. Daha sonra ondan torununu bırakması için yalvarır.

Zeynep’te aynı şekilde Poyraz’la konuşup onunla ayrılmalarını ister. Poyraz, Haziran’ın yanına gidip ayrılmaları gerektiğini söyler. Haziran, ayrılmayı kabul eder ve Poyraz’dan son kez kendisine sarılıp öpmesini ister.

Ada Masalı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran’ın Adadan Gitme Günü Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler