Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Songül'den Çolpan'a Tokat...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Songül’den Çolpan’a Tokat Gibi Söz!

Fox Tv’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, kardeşleriyle birlikte çocukluğunu babasız geçirmiştir. Öldü zannettiği babasının birden ortaya çıkmasından sonra, yılların öfkesini ona kusar. Ne olursa olsun onun kendisini ve kardeşlerini yalnız bırakıp gitmesini kabul edemez. Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Songül’den Çolpan’a tokat gibi söz geliyor.

Salı Dizileri 2021

Songül’den Çolpan’a Tokat Gibi Söz!

Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 3. fragmanında; Alpay, Çolpan’a Songül’ün kadınlık görevini yerine getiremediği için boşanmak istediğini söylüyor. Bunu öğrenen Songül, Çolpan’a kocasının çocuklarının bakıcısıyla kaçtığını, onun da mı kadınlık görevini yerine getirmediğini soruyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 3. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Büyük bir internet sitesini heykırlar ele geçirir. O siteye girenler ifşa olur. Azra’nın çalıştığı boşanma avukatlığı ofisine tanınmış insanlar boşanmak için akın eder. Gazetecilere konuşma yapmak için çıkan Azra, kocasının da ifşa olan isimler arasında olduğunu öğrenir.

Bu olay olmadan bir ay önce; Çolpan, Azra’nın Erman’la iş görüştüğünü öğrenir. Onun gitmemesi için işleri ona bırakacağını söyler. Bu durumu öğrenen Azra, Erman’ın teklifine cevap veremez. Sonradan annesinin Erman’ın dediği gibi işi bırakmadığını öğrenir.

Erman’ın yanına giden Azra, onun başka bir ortak aldığını öğrenir. Azra, yıllar sonra kendisini gibi avukat olan Yıldırım ile karşılaşır. Güneş ile Sanem, annelerinin doğum günü için sürpriz bir parti düzenler.

Sanem’de, annesi ve ablası gibi boşanma avukatıdır. Çolpan, boşanmak isteyen ünlü iş adamının işini Azra’ya verir. Azra, Alpay’ın karısı Songül’ün haberi olmadan ondan boşanmak istediğini anlayınca onlardan düşünmelerini ister.

Alpay, Azra’nın bu tepkisi karşısında ofisi terk etmek ister. Çolpan, hemen araya girip Alpay’ı ikna eder ve onun avukatlığını üstlenir. Azra, annesinin o davanın avukatlığını çoktan aldığını ve kendisine yalan söylediğini anlayıp işinden istifa eder.

Songül, kocasının en yakın arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrenip, Azra ile görüşüp ondan avukatı olmasını ister. Bunu gören Erman, Azra’yı kendi ofisinde çalışmaya ikna eder. Azra, annesinin doğum gününe eve gider ve annesine Erman’la anlaştığını, Songül’ün de avukatı olacağını açıklar.

O sırada gözler kapıya çevrilir ve Faruk’u sapasağlam karşılarında görürler. Kızlar, öldü sandıkları babalarını karşılarında görünce annelerinin kendilerini kandırdığını anlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıllar Sonra…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler