Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la Cana'yı Birlikte Yakalayacak...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalayacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 13. yeni bölümüyle 30 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, Rafet’in hayatını kurtarır. Rafet, Hayri’yi şoförü olarak işe alır. Nalan, annesiyle konuşmak ister. Ama Feride, Nalan’ın yüzüne bile bakmaz. Cana’nın eşi, Sedat’ın mesajlarını okuyup aldatıldığını anlar. Düğünden sonra ilk kez Hayri ile Nalan, evde karşılaşır. Camdaki Kız 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la Cana’yı birlikte yakalayacak mı?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalayacak Mı?

Camdaki Kız 13. bölüm 2. fragmanında; Sedat birden ortaya çıkan Hayri’den hiç hoşlanmıyor. Kendince ona bir uyarıda bulunuyor. Öte yandan Rafet şirketteki pozisyonundan ayrılacağını aileye açıklıyor. Bunu duyan Sedat başkan olmak için annesinden yardım istiyor. Sedat tüm bunlar olurken Cana ile olan aşkından da vazgeçmiyor. Nalan, Sedat’ın otelde kalacağını öğrenip yanına gidiyor. Sedat’da, Cana ile aynı odada buluşuyor. Nalan, Sedat’la Cana’lı birlikte yakalıyor mu?

İşte Camdaki Kız 13. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Muzo, tam evden çıkarken Feride’nin dürbünle Nalan’ın odasını gözetlediğini görür. Hemen onun yanına gidip ne yaptığını gördüğünü söyler. Feride, yaptıklarını inkar eder. Muzo, bu olayın üzerine gitmekten vazgeçer.

Feride, Sedat ile Cana’yı aynı arabanın içinde görür. Sedat’ı tekrar uyarıp ona tokat atar. Cana, Nalan’ı rezil etmek için bir gazeteciyle anlaşır. Gazeteciler, Nalan’a mikrofonu uzatıp hamile kaldığı için mi apar topar evlendiği sorulur.

Nalan, gazetecilere kızdığı için doğru olduğunu söyleyip sonradan öyle bir şey olmadığını nasıl bir soru sorduklarını söyler. Ama sadece Nalan’ın o sözleri yayınlanır. Rafet, Nalan’ı karşısına alıp ona çok kızar. Ona, kendi ailesinin şerefiyle oynadığını ve asıl annesinin yüzüne nasıl bakacağını sorar.

Feride, sinir krizleri geçirir. Nalan, annesini arayıp onunla konuşmak ister. Ama Feride, Nalan’a onun annesi olmadığını söyleyip telefonu kapatır. Gülcihan, Rafet’in çok ileri gittiğini ve ona artık çocuklarını ezdirmeyeceğini söyler.

Rafet, evi terk edip otelde kalmaya başlar. Gülcihan, Cahit’den yardım ister. Cahit, haberi yapan gazeteciyi bulur ve o haberi kimin yaptırdığını sorar. Oda Cana’nın ismini verir. Sedat, Cana’ya mesajlar yazar.

Cana’nın kocası Sedat’ın Cana’ya yazdığı mesajları okur ve onların uzun zamandır ilişkisi olduğunu anlar. Rafet, otelde fenalaşıp yere yığılır. Onu gören Hayri, hemen Rafet’in yardımına koşar.

 Camdaki Kız 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan İle Karşılaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler