Ana SayfaDizilerKalp Yarası 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hapishanede Bayılıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hapishanede Bayılıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 13. yeni bölümüyle 27 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit’in Ayşe’nin masum olduğuna inanıp onu kurtarması için avukatlığını üstlendiğini duyan ve ondan boşanmayacağını öğrenen Azade, oğlunu evlatlıktan ret etmekle tehdit eder. Hande, Ferit’le Ayşe hakkında konuşmak ister. Kalp Yarası 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe, hapishanede bayılıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Hapishanede Bayılıyor!

Kalp Yarası 13. bölüm 2. fragmanında; Ferit, Ayşe’yi kurtarmak için baristik inceleme yaptırmak istiyor. Zümrüt, Ayşe’yle konuşmak için hapishaneye gidiyor. Ayşe, onla konuştuktan sonra düşüp bayılıyor. Ayşe hamile mi?

İşte Kalp Yarası 13. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1441459976950665216

KALP YARASI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Ferit’e sığınır. Ferit, Ayşe’yi soran polislere onu görmediğini söyler. Onu alıp güvenli bir yere götürür. Adnan, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılır. Onun durumunu Ferit’e bildirmek isteyen Sinan, kardeşine ulaşamaz.

Yaman, Adnan’ın cebinde bulduğu notu okuyup saklar. Onun babası olabileceğini düşünmeye başlar. Baha’nın öldürüldüğü ve katil zanlısı olarak Ayşe’nin arandığı haberleri herkese ulaşır.

Ayşe, Ferit’in kendisini suçlayan tavırlarını görünce düşüp bayılır. Kendisine gelince de ona bir not bırakıp gidip polise teslim olur. Baro, ona bir avukat ayarlar. Avukat, Ayşe’nin suçu üstlenmesi için ona baskı yapar.

Ferit, duruşmaya katılır ve Ayşe’nin omuzundaki enjektör izini görür. Ayşe’nin avukatı duruşmadan müvekkilinin suçu kabul ettiğini söyler. Ferit, avukatı araştırıp onun birilerine çalıştığını anlar.

Ayşe’nin omuzundaki izi araştırıyor ve ona yapılan tahlillerde narkoz verildiğini öğrenir. Azade, adamından durumu araştırmasını ister ve adamı o anlara ait görüntüleri ele geçirir. Videoda, Baha’nın Ayşe’ye kendisini zorladıklarını söylediğini ve vurulduğu görünür.

Ayşe’nin masum olduğunu anlayan Azade, o videodan kimseye bahsetmez. Hande, Ayşe’yi görmeye gider. Ona kalan ömrünü hapislerde geçireceğini söyleyince Ayşe onu kovar. Yaman, Adnan’ın vasiyetnamesinde kendisine de miras bıraktığını öğrenince iyice şüphelenir.

Daha sonra, Adnan’ın öz babası olduğunu öğrenir. Adnan, hastaneden çıkıp eve gelir. Bir hemşire sürekli başında durup onu kontrol eder. Artık hayattan ümidini kesen Ayşe, avukatının kendisiyle görüşmek istediğini öğrenir.

Karşısında Ferit’i görünce onunla görüşmek istemez. Ferit, Ayşe’ye masum olduğuna inandığını ve onu kurtaracağını söyler. Ayşe, başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünün umurunda olmadığını sevdiği insanın kendisine inanmadığının çok incitici olduğunu söyler.

Kalp Yarası 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade Ferit’in Ayşe’yi Kurtarmasına Karşı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler