Ana SayfaDizilerYalancı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oklar Deniz'in Üzerine Çevriliyor!

İlgili Postlar

Yalancı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oklar Deniz’in Üzerine Çevriliyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Yalancı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz’in, sosyal medyada Mehmet’i ifşa etmesiyle işler karışıyor. Mehmet, işinden izin almak zorunda kalıyor. Deniz, gizlice girdiği Mehmet’in evinde bir şişe bulup Murat’dan onun evini aratmasını istiyor. Mehmet, evde Deniz’in düşürdüğü küpeyi buluyor. Birisi Mehmet’i arayıp Deniz’in aynı şeyi daha önceden kendisine de yaptığını söylüyor. Yalancı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Oklar Deniz’in üzerine çevriliyor.

Cuma Dizileri 2021

Oklar Deniz’in Üzerine Çevriliyor!

Yalancı 3. bölüm 1. fragmanında; Mehmet, Deniz’in evine gizlice girdiğini anlıyor. Onun iddia ettiği şişede insülin çıkıyor. Deniz’in, daha önceden de başka birisine aynı şekilde iftirada bulunduğunu öğrenen Mehmet, onun yalancı olduğunu herkesin öğrenmesini istiyor. Deniz, çok zor durumda kalıyor ve Doruk’la konuşmaya gidiyor.

İşte Yalancı 3. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz’in sosyal medyada Mehmet Emir’i ifşa etmesi büyük ses getiriyor. Birlikte geçirdikleri gecede içki içtikleri kadehleri değiştirdiğini anlayan Deniz, kanıt bulmak için her yolu denemeye başlıyor.

Mehmet’in kendisine ilaç verdiğinden emin olan Deniz, onun evinin anahtarının yerini söylediği aklına geliyor ve evine gizlice girip yatağının altında bir şişe buluyor. Mehmet, herkesin tepkisini alıyor ve işine de kendisini veremeyince işinden izin almak zorunda kalıyor.

Deniz de Mehmet Emir de zor anlar yaşamaya başlıyor. Deniz, Murat’la görüşüp Mehmet’in evine gizlice girdiğini ve yatağının altında ilaç dolu şişe bulduğunu söyleyip ondan yardım istiyor.

Murat, arkadaşıyla konuşup Mehmet’in evine arama emri çıkarıyor. Aramada bulunan şişenin içinden insülin çıkıyor. Mehmet, Deniz hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Deniz, hem elinde kanıt olmadığı için hem de geçmişinde yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle akıllarda soru işaretleri oluşmaya başlıyor.

Deniz, küpesini düşürdüğünü fark ediyor. Mehmet, Deniz’in küpesini evinde buluyor. O sırada Mehmet’i birisi arıyor. Arayan kişi, Deniz’in aynı şekilde geçmişte kendisi hakkında yalan söylediğini anlattı ve görüşmek istiyor.

Adamın söyledikleriyle ilgilenen Mehmet Emir, görüşmeyi kabul ediyor. Mehmet Emir’le görüşmek isteyen kişi kim?

Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Gerçekten Mehmet’i Bıçaklıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler