Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Esra'ya Evlenme Mi...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Esra’ya Evlenme Mi Teklif Edecek?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Çınar’ın uçağı kaçırmasını sağlayıp Esra’yla Antalya’ya gidiyor. Çağla, adam tutup Esra ile Ozan’ın fotoğraflarını çektiriyor. Esra’ya fotoğrafları gösterip, eğer Ozan’ı sevmediğine ikna etmezse onu ifşa etmekle kalmayıp Ozan’ı beş parasız bırakacağını söylüyor. Esra, mecbur kalıp Ozan’a olamayacaklarını Çınar’dan hoşlandığını fark ettiğini söylüyor. Aşk Mantık İntikam 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çınar, Esra’ya evlenme mi teklif edecek?

 

Çınar Esra’ya Evlenme Mi Teklif Edecek?

Aşk Mantık İntikam 15. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Ozan’a evliliği hakkındaki gerçeklerden haberinin olduğunu söylüyor. Ona, Esra’yı çok sevdiğini o üzülürse üzüldüğünü mutlu olduğu zaman mutlu olduğunu söylüyor. Çınar, Esra’ya onun kendisinden hoşlandığını öğrendiğini söylüyor. Ozan ise, onları birlikte görmeye dayanamıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 15. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, Çınar’ı beklerken yanında Ozan’ı görüyor. Hemen uçaktan inmek istiyor. Ama hostesler buna müsaade etmiyor. Ozan, gider gitmez toplantıya Esra ile birlikte katılıyor. Antalya projesi için başka birini görevlendirdiğini açıklıyor.

O akşam Ozan, Esra’ya hayal ettikleri gibi bir evlilik yıl dönümü yemeği hazırlıyor. Ama Esra, onun bu yaptığına çok öfkeleniyor. Ozan’a, onun hala evli olduğunu ve kendisini böyle yaparak zor durumda bıraktığını söylüyor.

Oda, Esra’dan biraz beklemesini, hemen Çağla’dan boşanacağını söylüyor. Çağla, Ozan ile Esra’nın kaldıkları oteldeki görüntülerini istiyor. Tuttuğu adam onları samimi bir şekilde görüntülüyor.

Çağla, barda içmeye başlıyor. Orada evlenmek üzereyken terk edildiği kişiyle karşılaşıyor. Sabah, kendisini onun yatağında yatarken buluyor. Ondan, kendisini o geceyi unutmasını istiyor. Ama eski nişanlı Çağla’nın ofisine çiçekler gönderiyor.

Ozan, Çağla’yı yanına çağırıp boşanmak istediğini söylüyor. Çağla da kabul ediyor. Elindeki fotoğrafları alıp Esra’nın yanına giden Çağla, ondan Ozan’ı kendisinden uzaklaştırmasını istiyor. Aksi taktirde onun evli bir adamla aşk yaşadığını ifşa edeceğini ve onu rezil edeceğini söylüyor.

Artı, Ozan’ı bırakmazsa onu beş parasız bırakacağını söylüyor. Öyle olunca Esra, Ozan’ı yanına çağırıp onunla olamayacağını, kendisinin Çınar’dan hoşlandığını fark ettiğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler