Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rezzan Ablasının İntihar Ettiğini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rezzan Ablasının İntihar Ettiğini Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asuman, göz yaşları içinde kızının kaybolduğu gece olanları anlatıyor. Rezzan, Cafer’i rahatsız ettiği için karakolluk oluyor. Derya, annesinin hapisten çıktığı gün oraya gidiyor ve Deniz’i orada görüyor. Kırmızı Oda 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Rezzan, bir ablasının olduğunu ve onun intihar ettiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Rezzan Ablasının İntihar Ettiğini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 45. bölüm 1. fragmanında; Rezzan’ın annesi doktor hanımla konuşmaya geliyor ve evde kendi kurallarının dışına kimsenin çıkamayacağını söylüyor. Daha sonra seansa giren Rezzan, ablasının intihar ederek canına kıydığını anlatıyor. Asuman, doktor hanıma yalan söylediğini gerçekleri anlatacağını söylüyor. Derya, annesini karşılamaya gittiği için Deniz’e çok kızıyor.

İşte Kırmızı Oda 45. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlk seansa Asuman kızıyla birlikte geliyor. Süveyda, doktor hanıma çaldığı bir bibloyu hediye ediyor. Arkadaşlarıyla birlikte gezmeye gittiklerini, ama ısrarla Galata’ya gitmek istemediğini, söylüyor.

Doktor hanım onun başına Galata’da bir şey geldiğini anlıyor. Yolda yürürken araba çarpmasın diye Süveyha’yı birisi kolundan tutup çekiyor. Süveyda, kimsenin kendisine dokunmasını istemediğini söyleyip dalıyor. Ağlayarak kendisine geliyor ve doktor hanım daha sonra Asuman’la konuşuyor.

Asuman’a o gece neler olduğunu soruyor. Onun ağzından laf alabilmek için hayli uğraşan doktor hanım Süveyda’nın tacize uğradığını ve ailesinin bunu sakladığını öğreniyor. Cafer, sürekli kendisine mesaj çekip rahatsız ettiği için Rezzan’dan şikayetçi oluyor.

Karakola düşen Rezzan orada, Cafer’i vurduğunu hayal ediyor. Rezzan’ın babası Cafer’e yalvarıyor ve ondan şikayetini geri aldırıyor. Kliniğe gelince olanları doktor hanıma anlatıyor. Doktor hanım Rezzan’ın Cafer’in evine gizlice girip fotoğrafını çektiğini görünce verdiği ilacın dozunu artırıyor.

Babasından onu kliniğe yatırmaları gerektiğini söylüyor. O ise yine bunu kabul etmiyor. Derya, perişan halde kliniğe geliyor. Doktor hanıma, annesiyle görüşüp görüşmemesi hakkında fikir almak istiyor.

Tabi doktor hanım bu kararı ona bırakıyor. Onun ne olursa olsun annesi olduğunu söylüyor. Derya, Deniz’in yanına gidip annesini karşılamaya gitmemesini istiyor. Oda, ablasına söz veriyor. Derya, annesinin hapisten çıkacağı gün hapishanenin önüne gittiğinde Deniz’in orada olduğunu görüyor.

Kırmızı Oda 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rezzan Katil Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler