Ana SayfaDizilerKardeşlerim 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oğulcan Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oğulcan Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, Cemile’yi yaralı bir şekilde eve getiriyor. Onun hırsızlık yaptığını kimseye söylemiyor. Ancak ortaya çıkıyor. Cemile, ablasıyla konuşuyor. Onun konuştuğunu duyan Şengül, Oğulcan ve Ömer’de Cemile’yle birlikte alıyor. Tam paralarını aldıkları sırada üzerilerine kurşun yağıyor. Oğulcan, ağır yaralanıyor. Kardeşlerim 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Oğulcan, hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Oğulcan Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

Kardeşlerim 22. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Asiye’yi arayıp herkesin vurulduğunu söylüyor. Şengül, hafif yarayla kurtuluyor. Ancak Oğulcan, ameliyata alınıyor. Şengül, bu olayla ilgili yine Kadir’i suçluyor. Akif, Kaan’ın oğlu olduğunu öğreniyor. Kaan, Akif’i tehdit edip evine yerleşmek istiyor.

İşte Kardeşlerim 22. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1441875341266628610

KARDEŞLERİM 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemile, ablasına bir çanta dolusu parayı verip ondan borcunu verip birlikte gitmek istiyor. O da gidip sevgilisine paraları gösterip gazinonun sahibine olan borcunu vermesini istiyor. Sevgilisi ise, paraları alıp Cemile’nin ablasıyla kaçıyor.

Cemile, onların gittiğini görüp peşlerinden koşuyor. O sırada yere düşüp yaralanıyor. Kadir, Cemile’yi yaralı bir şekilde bulup hastaneye götürüyor. Kadir, Cemile’den polise, paraların kendisinde olduğunu Kadir’in bildiğini ve ablasıyla sevgilisinin paraları zorla alıp kaçtıklarını söylemesini istiyor.

Paralar gelmeyince dükkan sahibi restoranı devretmekten vazgeçiyor. Kadir, Cemile’yle birlikte eve gelip onun hırsızlık yaptığından kimseye bahsetmiyor. Kendisinin parayı çaldırdığını söylüyor.

Eve gelen taksici Cemile’nin hırsız olduğunu söyleyince her şey ortaya çıkıyor. Cemile’nin ablası arıyor. Onlar konuşurken Şengül duyuyor ve paraları almak için onunla gitmek istiyor. Ömer ile Oğulcan’da onlarla birlikte gidiyor.

Gittikleri yerde Ömer, para dolu çantayı alıyor. Ancak o sırada bir araba durup üstlerine ateş açıyor. Ömer hariç herkes vuruluyor. Cemile’nin ablasının sevgilisi yaralı bir şekilde o kargaşada para dolu çantayı alıp kaçıyor.

Akif, Suzan’a bir ev alıyor. Şoförü Nebahat’e Akif’in ev aldığını ağzından kaçırıyor. Bunu öğrenen Akif, Suzan’ı saklayıp Nebahat’e o evi ona alıp sürpriz yapmak için hazırlandığını söylüyor.

Kaan isimli bir çocuk Akif’in oğlu olduğunu söylüyor. Akif, bunu öğrenince ne yapacağını bilemiyor. Ömer, Oğulcan’ın yaralı olduğunu fark ediyor ve onun yanına gidiyor.

Kardeşlerim 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oğulcan Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler