Ana SayfaDizilerSon Yaz 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Sare'nin Kendisini Dinlediğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Sare’nin Kendisini Dinlediğini Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim’in planıyla Akgün, hapse giriyor ve mafya yok etmeden Öztürk isimli şahısın ölmüş süsü verip hapisten çıkıyor. Cihan, Soner’in evlendiğini duyduktan sonra onun yerini Yiğit’e veriyor. Çıkan çatışmada Soner yaralanıyor. Son Yaz 24. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selim, Sare’nin kendisini dinlediğini anlıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Selim Sare’nin Kendisini Dinlediğini Anlıyor!

Son Yaz 24. bölüm 1. fragmanında; Selim, Yağmur’u arayıp Sare’yi ne kadar zamandır tanıdıklarını soruyor. Sare, görüştüğü kişiye yeterli delil bulur bulmaz Selim’i tutuklayacağını söylüyor. Selim, Akgün ile buluşup ona, Yağmur’la görüşmeye başlayıp başlamadıklarını soruyor. Sare, Selim ile Akgün’ü dinliyor. Selim, Sare’nin kendilerini dinlediklerini anlıyor.

İşte Son Yaz 24. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, mükemmel bir plan yapıyor. Hem onun kaçak durumundan kurtulmasını hemde hapisteki mafyanın yok etmeye çalıştığı adamı öldü süsü verdirip ortadan kaybetmek istiyor. Akgün, tüm istenilenleri yapıp hapisten tahliye oluyor.

Selim, Akgün’ün Soner’le görüşmesini yasaklıyor. Akgün, Soner’e yamuk yapamayacağını onun o aileden biri olmadığını yineliyor. Soner, Akgün’le randevulaşıyor. Oraya gittiğinde onun Naz’la evleneceğini öğreniyor.

Hemde nikah şahidi oluyor. Soner ile Naz, evlendikten sonra ailelerine durumu anlatmak için ayrılıyor. Naz, annesine evlendiğini söylüyor. Emel, kızının Soner’le evlendiğini duyunca onu evden kovuyor.

Soner, gidip nişan yüzüğünü atıyor. Durumu öğrenen Yiğit, Cihan’la konuşup onunla yaptığı anlaşmanın bittiğini söylüyor. Cihan, Yiğit’e Soner’in yerini veriyor. Yiğit, Soner’in bulunduğu otele adamlarını gönderiyor.

Selim, durumu öğrenip Emel’e çok kızıyor. Onu iyi bir anne olamamakla suçluyor. Yağmur, Naz’ın yerini öğrenip onu alıp eve getirmek için oraya gidiyor. Tam Naz’ı eve getirecekken o vazgeçip Soner’in yanına dönüyor.

O sırada Yiğit’in adamlarının otele girdiğini gören arkadaşı Akgün’e haber veriyor. Akgün, Soner’le birlikte Naz’ı da alıp otelden çıkıyor. Ama Yağmur’un otelden çıkmadığını öğrenince geri girmek zorunda kalıyorlar.

Akgün, Yağmur’u şok geçirmiş bir halde buluyor. Onu kucağına alıp çıkarken Yiğit’in adamları ateş açıyor. Soner, vuruluyor ve kanlar içinde yere yığılıyor. Selim, Emel’le konuşmak için eve geldiğinde orada Sare’yle karşılaşıyor. Onun, komşuları ve Yağmur’un hocası olduğunu öğreniyor.

 Son Yaz 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler