Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Hayata Tutunabilecek Mi?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Hayata Tutunabilecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 40. yeni bölümüyle 28 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Han, Anıl ile birlikte otelde kalmaya başlar. Rüya, Han’ı ve ailesini merak eder ve eve koyduğu dinleme cihazıyla onları dinler. Gülben ile Safiye, bulaşık yıkarken Hikmet fenalaşır. Rüya, eve gidip durumu Safiye ile Gülben’e bildirir. Masumlar Apartmanı 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hikmet, hayata tutunabilecek mi?

Salı Dizileri 2021

Hikmet Hayata Tutunabilecek Mi?

Masumlar Apartmanı 40. bölüm 1. fragmanında; Hikmet’in hastanede kalbi duruyor. Safiye, babasının eve dönmesi için dua ediyor. Han, babasını kaybetmiş gibi ona, eğer İnci’yi görürse kendisinin onu unutmadığını söylemesini istiyor. Birde kardeşe Ömer’e selam söylemesini istiyor. Kalbi duran Hikmet, hayata geri dönebilecek mi?

İşte Masumlar Apartmanı 40. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, akıl hastanesinden Anıl ile birlikte çıkar. Rüya, kuzeni Esra’nın yanına gelir. Yolda Hikmet’le karşılaşır ve Hikmet onu İnci zannedip eve alır. Han’a hayran olan Rüya, onu ve ailesini merak eder ve eve bir dinleme cihazı yerleştirir.

Rüya’yı evde gören Safiye, ortalığı birbirine katar. Sonra evdeki herkesi dışarı çıkartıp temizlik yapmaya başlar. Hikmet, Memduh’un evine gider. Neriman, üniversiteyi kazanır. Ancak gidip kayıt yaptırmaz.

Ege, Neriman’ın okula kayıp yaptırmadığını öğrenip bu durumu Hikmet’e söyler. Ama Hikmet, Ege’nin ne demek istediğini bile anlamaz. Han, eve dönmek istemez. Anıl’la birlikte bir otele yerleşir.

Daha sonra Anıl’ın da isteği üzere yeni bir araba alıp birlikte vakit geçirirler. Rüya, otele gidip onlarla birlikte olmak ister. Ancak Han onu istemez. Esat, annesiyle aylar sonra bir araya gelir.

Ona Gülben’den ayrılmayacağını söyler. Annesini ikna ettikten sonra onunla birlikte Gülben’in yanına gider. Gülben, Esat’ın annesinin sözlerinden sonra Esat’la evlenmeyeceğini söyler.

Safiye, Naci’den mektup alıyor ve onun iyi olduğunu öğrenir. Kendisine bir balık alan Safiye, onunla konuşmaya başlar. Rüya, Han’ın evini dinlemeye devam eder. Safiye ile Gülben, yemekten sonra mutfağa girip bulaşık yıkamaya dalar.

Hikmet, salonda fenalaşır. Ama ilacına ulaşamayıp yere yığılır. Bunu gören Rüya, hemen onların kapısını çalıp Gülben ile Safiye’ye babalarının ölmek üzere olduğunu ona yardım etmelerini ister.

Safiye ile Gülben, Hikmet’i yerde yatarken bulur. Ne yapacaklarını bilemez halde oracıkta kala kalırlar.

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hikmet Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler