Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ailesiyle Birlikte Ada'yı İstemeye...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ailesiyle Birlikte Ada’yı İstemeye Gidiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 15. yeni bölümüyle 28 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ada, Rüzgar’dan boşanmak için avukat Turgut beyle görüşür. Onu takıp eden Bora, onların aralarında bir şey olduğunu zannedip Ada’yı kıskanır. Ofiste Turgut’un Ada’nın ilk aşkı olduğu dedikoduları ortaya atılır. Böyle olunca ortalık karışır. Baht Oyunu 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, ailesiyle birlikte Ada’yı istemeye gidiyor.

Salı Dizileri 2021

Bora Ailesiyle Birlikte Ada’yı İstemeye Gidiyor!

Baht Oyunu 15. bölüm 2. fragmanında; Tuğçe, Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu öğreniyor. Gidip bunu Ada’ya söylüyor. Bora, yüzük alıp Ada’yı istemeye gitmek istiyor. Annesi cenaze törenine gider gibi giyiniyor. Ada şimdi ne yapacak?

İşte Baht Oyunu 15. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, karşısında gördüğü Celal’i içeri buyur etmek zorunda kalır. Celal, Bora’ya Ada’yla sevgili olup olmadığını sorar. O da sevgili olduklarını ve ilişkilerinin çok yeni olduğunu söyler. Ada, Bora’yı kurabiye almaya gönderir.

Sonrasında Celal’e, Rüzgar’ın kendisini kullandığını ve ondan boşanmak için başvurduğunu söyler. Celal, Ada’yı dinleyince ona hak verir. Gidip Rüzgar’la buluşur. Ona, Ada gibi bir kızın üç senesini çaldığı için çok kızar.

Rüzgar, Ada’nın gönlünü alacağını söyleyince Celal, artık onun gönlünü kazanamayacağının onun Bora’yla birlikte olduğunu söyler. Daha sonra Rüzgar, Tuğçe’nin yanına gidip aslında onu hiç sevmediğini, Ada’yı ilk gördüğü günden beri sevdiğini söyler.

Zaten Bora’ya aşık olan Tuğçe, Rüzgar’la bir olup Ada ile Bora’yı ayırmak için bir plan yapar. Önce, şirkette onlara bir karşılama düzenler. Daha sonra 4’ü birlikte yemeğe çıkar.

Orada Bora’nın çok titiz olduğunu Ada’nın ise onun aksine çok dağınık olduğunu onların evlenmeden önce birlikte yaşamalarını önerirler. Bora’nın da Ada’nın da aklı karışır. Rüzgar, Bora’nın kimliğini eve götürüp bırakır.

Nergis, kimliği görünce Ada’ya çok kızar. Ada, yalandan Bora ile kavgaya tutuşur. Ondan kendisiyle ayrılmış numarası yapmasını ister. Bora, Ada’ya çok romantik bir yemek ayarlar. Rüzgar, onları görüp herkese haber verir. İkilinin ailesi Bora ile Ada’yı aynı evde basar.

Baht Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Turgut’u Ada’nın İlk Aşkı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler