Ana SayfaDizilerYasak Elma 113. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Çağatay'ı Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 113. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Çağatay’ı Tehdit Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 113. yeni bölümüyle 27 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay, Kumru’yla bundan sonra otel odalarında görüşmek istemez ve onunla görüşmek için bir ev ayarlamak ister. Kumru’nun telefonundan arkadaşı onun Çağatay’la görüştüğünü öğrenir. Doğan beyde Yıldız’ın yanındayken Yıldız’a, kocasının onu aldattığı mesajı gelir. Hemen Doğan, Yıldız’a yardım etmeye çalışır. Yasak Elma 113. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ender, Çağatay’ı tehdit ediyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ender Çağatay’ı Tehdit Ediyor!

Yasak Elma 113. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, Caner’den Halit Can’ı yazdırmak istediği okula girip kurada Halit Can’ın ismini sağlamasını istiyor. Ama Caner, görevlilere yakalanıyor. Ender, Çağatay ile Kumru’nun arasında bir şeyler olduğunu anlıyor ve onu alenen tehdit ediyor.

İşte Yasak Elma 113. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 112. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru ile Çağatay, otel odasında görüşmeye devam eder. Yıldız, hiçbir şeyden habersiz Kumru’yu arayıp onu yemeğe davet eder. Kumru’da, erkek arkadaşının geldiğini söyleyip yemek teklifini kabul etmez.

Ender, Çağatay’ın Feyza ile ilişkisi olduğunu tahmin eder. Feyza’nın da Ömer’le görüştüğünü öğrenince her ikisini de takibe alır. Ömer, babasının evdeki hemşiresiyle evlendiğini öğrenir ve Ender’den yardım ister.

Ender, önce Ömer’in teklifini kabul etmez. Sonra onun bu işi yapana bir milyon dolar vereceğini öğrenince hemen kabul eder. Emir ve Çağatay’ı çağırıp onlara görev verir. Daha sonra Yıldız’a da bir teklif sunup ucunda büyük para olduğunu söyleyip onu da işin içine dahil eder.

Yıldız, sırf oğlunu lüks bir okula yazdırmak için Ender’in teklifini kabul eder. Kumru, evde fare görür. Sesleri duyan Yıldız, hemen onun yanına gider. Kumru’nun otele gideceğini duyan Yıldız, onu evine davet eder.

Oda kabul eder ve o gün Yıldız’ın evinde kalır. Doğan, kızının yasak bir ilişki yaşar olduğunu tahmin edip eve döner. Onun her adımını takip ettirir. Kumru’nun Yıldız’ın evinde kaldığına da çok şaşırır ve onlarla tanışmaya gider.

Daha sonra Çağatay ile Yıldız’ı yemeğe davet eder. Yıldız, yemekte Kumru’nun eski erkek arkadaşını gördüğünü ve onun arayacağını ağzından kaçırır. Çağatay, Kumru’dan bunun hesabını sorar. Oda, kendisinin onun evliliğine karışmadığını, onunda kendi hayatına karışmamasını ister.

Yıldız, Çağatay’ın otele girip yaptığını öğrenip otel odasının anahtarını Caner’e aldırıır. Aynı anda Doğan’da kızının o otele giriş yaptığını öğrenip oraya gider.

Yasak Elma 113. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ın Kumru’yla İlişkisini Öğreniyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler