Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Havva Çocuk İstemeyince İkilinin Arası...

İlgili Postlar

İçimizden Biri 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Havva Çocuk İstemeyince İkilinin Arası Bozuluyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi İçimizden Biri, 3. yeni bölümüyle 26 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hünkar, Adam’ı yıldırmak için elinden geleni yapar. Adam’ın Müslüman olduğunu Eva’nın arkadaşları duyar. Bahçede yangın çıkar ve yangını söndürmek için Adam, hayatını tehlikeye atar. Havva, Adam’ın kendisini ona sevdireceğini ve onu vazgeçiremeyeceğini söyler. Bunun üzerine Hünkar, harekete geçer. İçimizden Biri 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Havva çocuk istemeyince ikilinin arası bozuluyor.

 Pazar Dizileri 2021

Havva Çocuk İstemeyince İkilinin Arası Bozuluyor!

İçimizden Biri 3. bölüm 2. fragmanında; Adam, Hünkar’ın gözüne girmek için o ne derse yapıyor. Ailesi ise Adam’ın, Müslüman olduğunu saklıyor. Adam, Havva’ya çocuk istediğini söylüyor. Ondan olumsuz yanıt alınca Adam, Havva’yla tartışıp evi terk ediyor. Ama ondan ayrı kalmaya dayanamayıp Havva’nın gönlünü almak için eve geliyor.

İşte İçimizden Biri 3. bölüm 2. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar, Havva’nın Adam’dan hamile olduğunu öğrendikten sonra evliliklerine karşı çıkamaz. Onlara düğün yapmayı kabul eder. Ancak, önce Adam’ın adını değiştirip Adem olmasını, daha sonra sünnet olmasını şart koşar.

Adam, tüm şartları kabul eder. Eva da, kilisede de düğün yapılmasını ister. Havva, bu teklifi kabul eder. Ama babasından gizler. Kilisede düğün töreni düzenlenir. Hünkar, durumu öğrenip kiliseyi basar.

Önce Adam’a sünnet düğünü yapılır. Adam sünnet olur. Daha sonra düğün dernek kurulur ve ne kadar eziyetli düğün adeti varsa Adam’ın üzerinde uygulanır. Adam, artık yapılan eziyetlere dayanamayıp bayılır.

Düğün bittikten sonra Hünkar, Havva ile Adam’ı balayına gönderir. Eva, böl parçala yok et taktiki uygulamak için Havva’nın eniştelerini ve kız kardeşlerini bulur. Onlara eğer Adam ile Havva’yı ayırmayı başarırlarsa Marmaris’in en işlek yerinden dükkan vermeyi teklif eder.

Adile, Adam’dan Havva’nın hamile olmadığını öğrenir. Ancak Hünkar’a gerçekleri anlatamaz. Havva’dan hemen çocuk yapmasını ister. Ancak, Havva’nın kız kardeşleri ve enişteleri bir kadın ayarlayıp Adam’ın karşısına çıkartır.

Ondan Adam’la ilişkisi olduğunu söylemesini ister. Havva, bu yalana inanıp Adam’dan ayrılmak ister. Ama Adam, kızın birlikte olduğunu söylediği tarihte Havva’yla birlikte olduğunu ispatlar. Daha sonra Hünkar’ın kalp krizi geçirdiği haberi gelir.

İçimizden Biri 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam’ın Pes Etmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler