Ana SayfaDizilerYalancı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mehmet Adını Temize Çıkartıyor!

İlgili Postlar

Yalancı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mehmet Adını Temize Çıkartıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Yalancı, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet’in eline Deniz’in yalancı olduğunu kanıtlayacak şahit ve deliller geçer. Yasemin, öğrendiği şey karşısında şok olur. Deniz, küpeyi bulmak için yine Mehmet’in evine girer. Mehmet, kendini aklamanın mutluluğunu yaşarken Deniz, iyice köşeye sıkışır. Yalancı 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Mehmet, adını temize çıkartıyor.

Cuma Dizileri 2021

Mehmet Adını Temize Çıkartıyor!

Yalancı 3. bölüm 3. fragmanında; Deniz, Mehmet’e açtığı taciz davasını geri çekiyor. Böylece Mehmet adını temize çıkartıyor. Ancak, Deniz’in de yaptıklarının yanına kalmasını istemiyor. Deniz ise, ne kadar davayı geri çekmek zorunda kalsa da inandıklarının peşinden gitmeye devam ediyor.

İşte Yalancı 3. bölüm 3. fragmanı…

YALANCI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz’in sosyal medyada Mehmet Emir’i ifşa etmesi büyük ses getirir. Birlikte geçirdikleri gecede içki içtikleri kadehleri değiştirdiğini anlayan Deniz, kanıt bulmak için her yolu denemeye başlar.

Mehmet’in kendisine ilaç verdiğinden emin olan Deniz, onun evinin anahtarının yerini söylediği aklına gelir ve evine gizlice girip yatağının altında bir şişe bulur. Mehmet, herkesin tepkisini alır ve işine de kendisini veremeyince işinden izin almak zorunda kalır.

Deniz de Mehmet Emir de zor anlar yaşamaya başlar. Deniz, Murat’la görüşüp Mehmet’in evine gizlice girdiğini ve yatağının altında ilaç dolu şişe bulduğunu söyleyip ondan yardım ister.

Murat, narkotikten bir komiser arkadaşıyla konuşup Mehmet’in evine arama emri çıkarır. Aramada bulunan şişenin içinden insülin çıkar. Mehmet, Deniz hakkında suç duyurusunda bulunur. Deniz, hem elinde kanıt olmadığı için hem de geçmişinde yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle akıllarda soru işaretleri oluşmaya başlar.

Deniz, küpesini Mehmet’in evinde düşürdüğünü fark eder. Mehmet, Deniz’in küpesini evinde yatağının hemen önünde bulur. O sırada Mehmet’i birisi arar. Arayan kişi, Deniz’in aynı şekilde geçmişte kendisi hakkında da yalan söylediğini anlatıyor ve onunla görüşmek ister.

Adamın söyledikleriyle ilgilenen Mehmet Emir, görüşmeyi kabul eder. Mehmet Emir’le görüşmek isteyen kişi kim?

 Yalancı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Olaylar Deniz’in Aleyhine Gelişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler