Ana SayfaDizilerSon Yaz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Sare'yle Çalışmaya Devam Edecek...

İlgili Postlar

Son Yaz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Sare’yle Çalışmaya Devam Edecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 24. yeni bölümüyle 2 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selim, Yağmur’u arayıp Sare’yi ne kadar zamandır tanıdıklarını sorar. Sare, görüştüğü kişiye yeterli delil bulur bulmaz Selim’i tutuklayacağını söyler. Sare, Selim ile Akgün’ü dinler. Selim, Sare’nin kendilerini dinlediklerini anlar. Son Yaz 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selim, Sare’yle çalışmaya devam edecek mi?

Cumartesi Dizileri 2021

Selim Sare’yle Çalışmaya Devam Edecek Mi?

Son Yaz 24. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye kaldırılan Soner’in kalbi duruyor. Akgün, Soner’e bunu yapanlardan onun intikamını almak istiyor. Sare Selim’e, Mertoğullarının Sancaktarlara ilk hamlesini yaptığını ve şimdi sıranın kendilerinde olduğunu söyleyip, ona bu işte birlikte olup olmadığını soruyor. Onun niyetinin ne olduğunu anlayan Selim’in bundan sonra ki adımı ne olacak? Yağmur, Akgün’le tekrar yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Son Yaz 24. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, mükemmel bir plan yapar. Hem onun kaçak durumundan kurtulmasını hemde hapisteki mafyanın yok etmeye çalıştığı adamı öldü süsü verdirip ortadan kaybetmek ister. Akgün, tüm istenilenleri yapıp hapisten tahliye olur.

Selim, Akgün’ün Soner’le görüşmesini yasaklar. Akgün, Soner’e yamuk yapamayacağını onun o aileden biri olmadığını yineler. Soner, Akgün’le randevulaşır. Oraya gittiğinde onun Naz’la evleneceğini öğrenir.

Hemde nikah şahidi olur. Soner ile Naz, evlendikten sonra ailelerine durumu anlatmak için ayrılır. Naz, annesine evlendiğini söyler. Emel, kızının Soner’le evlendiğini duyunca onu evden kovar.

Soner, gidip nişan yüzüğünü atar. Durumu öğrenen Yiğit, Cihan’la konuşup onunla yaptığı anlaşmanın bittiğini söyler. Cihan, Yiğit’e Soner’in yerini verir. Yiğit, Soner’in bulunduğu otele adamlarını gönderir.

Selim, durumu öğrenip Emel’e çok kızar. Onu iyi bir anne olamamakla suçlar. Yağmur, Naz’ın yerini öğrenip onu alıp eve getirmek için oraya gider. Tam Naz’ı eve getirecekken o vazgeçip Soner’in yanına döner.

O sırada Yiğit’in adamlarının otele girdiğini gören arkadaşı Akgün’e haber verir. Akgün, Soner’le birlikte Naz’ı da alıp otelden çıkar. Ama Yağmur’un otelden çıkmadığını öğrenince geri girmek zorunda kalırlar.

Akgün, Yağmur’u şok geçirmiş bir halde bulur. Onu kucağına alıp çıkarken Yiğit’in adamları ateş açar. Soner, vuruluyor ve kanlar içinde yere yığılır. Selim, Emel’le konuşmak için eve geldiğinde orada Sare’yle karşılaşır. Onun, komşuları ve Yağmur’un hocası olduğunu öğrenir.

Son Yaz 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Sare’nin Kendisini Dinlediğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler