Ana SayfaDizilerKardeşlerim 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Kaza Mı Geçiriyor?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Kaza Mı Geçiriyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 22. yeni bölümüyle 2 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Asiye’yi arayıp herkesin vurulduğunu söyler. Şengül, hafif yarayla kurtulur. Ancak Oğulcan, ameliyata alınır. Şengül, bu olayla ilgili yine Kadir’i suçlar. Akif, Kaan’ın oğlu olduğunu öğrenir. Kaan, Akif’i tehdit edip evine yerleşmek ister. Kardeşlerim 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doruk, kaza mı geçiriyor?

Cumartesi Dizileri 2021

Doruk Kaza Mı Geçiriyor?

Kardeşlerim 22. bölüm 2. fragmanında; Kaan’ın gelmesiyle ortalık karışıyor. Akif, onun susması için elinden geleni yapıyor. Ama Kaan, durmuyor. Asiye’nin kendisine yürüdüğünü Doruk’a söylüyor. İkilinin arası bozulunca Doruk, bir anlık dalgınlıkla önüne çıkan arabayı göremiyor. Arkadaşları Harika’nın, beş parasız kaldığını öğreniyor mu?

İşte Kardeşlerim 22. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1443214873010257928

KARDEŞLERİM 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemile, ablasına bir çanta dolusu parayı verip ondan borcunu verip birlikte gitmek ister. O da gidip sevgilisine paraları gösterip gazinonun sahibine olan borcunu vermesini ister. Sevgilisi ise, paraları alıp Cemile’nin ablasıyla kaçar.

Cemile, onların gittiğini görüp peşlerinden koşar. O sırada yere düşüp yaralanır. Kadir, Cemile’yi yaralı bir şekilde bulup hastaneye götürür. Kadir, Cemile’den polise, paraların kendisinde olduğunu Kadir’in bildiğini ve ablasıyla sevgilisinin paraları zorla alıp kaçtıklarını söylemesini ister.

Paralar gelmeyince dükkan sahibi restoranı devretmekten vazgeçer. Kadir, Cemile’yle birlikte eve gelip onun hırsızlık yaptığından kimseye bahsetmez. Kendisinin parayı çaldırdığını söyler.

Eve gelen taksici Cemile’nin hırsız olduğunu söyleyince her şey ortaya çıkar. Cemile’nin ablası arar. Onlar konuşurken Şengül duyar ve paraları almak için onunla gitmek ister. Ömer ile Oğulcan’da onlarla birlikte gider.

Gittikleri yerde Ömer, para dolu çantayı alır. Ancak o sırada bir araba durup üstlerine ateş açar. Ömer hariç herkes vurulur. Cemile’nin ablasının sevgilisi yaralı bir şekilde o kargaşada para dolu çantayı alıp kaçar.

Akif, Suzan’a bir ev alır. Şoförü Nebahat’e Akif’in ev aldığını ağzından kaçırır. Bunu öğrenen Akif, Suzan’ı saklayıp Nebahat’e o evi ona alıp sürpriz yapmak için hazırlandığını söyler.

Kaan isimli bir çocuk Akif’in oğlu olduğunu söyler. Akif, bunu öğrenince ne yapacağını bilemez. Ömer, Oğulcan’ın yaralı olduğunu fark ediyor ve onun yanına gider.

Kardeşlerim 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oğulcan Ölüm Kalım Savaşı Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler