Ana SayfaDizilerSupernatural Final Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Supernatural Final Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

CW tarafından yapımcılığı üstlenen, uzun süredir devam eden Supernatural Final Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Gerilim ve dram konulu Supernatural final yapıyor!

ABD’de uzun süredir yayına devam eden ve CW, yayınlamış olduğu Supernatural adlı diziyi bitirerek farklı dizilere yelken açmayı planlıyor. Final sezonuyla ekranlara veda edecek Supernatural dizisi, Batwoman dizisiyle kendini affettirmeyi düşünüyor.

Supernatural Final Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

14 Sezon boyunca yayına devam eden dizi gerek hüzünlü gerekse heyecanlı sahneleriyle hiçbir zaman kaçıncı sezonda olduğunuzu hatırlatmadan kendini izletiyordu. Amerika’nın Arka Sokakları dizisi haline gelen Supernatural, 15.sezon’u 10 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayacak ve Winchester Kardeşlerin uzun soluklu hikayesini bitirecek.

İstanbul, Netflix’in İlk Türk Orijinal Dizisi Hakan: Muhafız ile Tanıştı!

Supernatural 14.Sezon Özet

Öncelikle 14.sezonu izlemediyseniz uyarıyorum, spoiler var! Supernatural 14.Sezon Özetinde Sam ve Dean bir çok mitolojik yaratık, melek ve şeytanlarla mücadele ederken dünyayı kurtarma görevine devam ediyordu. Son sezonda ise uzun süredir beklediği Tanrıyla yüz yüze gelen kardeşler, Tanrıyı istediği gibi bulmadı. Tanrı’nın, nephilim Jack’i öldürme isteğine karşın Sam ve Dean Jack’i öldürmeyi reddetti. Bunun ardından Tanrı, tüm gerçekliğe son vererek Winchester kardeşleri yokluğun ortasına gönderdi.

Dizi boyunca savaşmaya devam eden kardeşler, gerek kahvaltıda gerekse öğleden sonra mitolojik yaratıklarla mücadeleye girdi. Aralarında ne gerçekleşirse gerçekleşsin birbirini bırakmayan kardeşler en nihayetinde bu hikayenin kardeşlerin yolculuğu olduğunu gösteriyor.

15 yıl gibi uzun bir süredir yayına devam eden Supernatural 15.Sezon ile izleyicilerine veda ediyor. CW kanalı uzun soluklu dizinin yerini Batwoman ile doldurmaya çalışacak pekin ne kadar etkili olacak? Uzun soluklu Supernatural başka kanallarla anlaşıp devam edecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler