Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Mavi takım büyük bir motivasyonla yarışa başladı. Dokunulmazlık oyununda Sergen ile Şükrü arasında tartışma çıktı. MasterChef 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için takımlar yerlerini aldı. Mavi takım stüdyoya oldukça coşkulu bir şekilde girdi. Şefler, dokunulmazlık oyununda Kara Deniz yemekleri yapılacağını açıkladı. Tahsin, avantajını karşı takımdan bir yarışmacı çıkartılması yönünde kullandı.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Tahsin, Kara Deniz yemeklerine hakim olduğu için reçete alma yerine karşı takımdan bir yarışmacının çıkartılmasını isteyerek avantajını kullandı. Burcu, arkadaşlarına kimin yukarı çıkmak istediğini sordu. Oyundan çıkarılan yarışmacı Ateş oldu.

Şefler Kara Deniz yemekleri olan menü için takımları tam bir saat süre verdi. Mavi ve Kırmızı takım verilen süre içinde tüm yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler yemeklerin tadımını yapıp beğendikleri yemekleri takımlara göre açıkladı.

Mavi ve Kırmızı takım beraberliği yakaladı. Bir yemekle Kırmızı takım Mavi takımın önüne geçmişken Mavi takım üst üste iki yemeği alınca haftanın ilk dokunulmazlığını da kazanmış oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım Mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan, Mehmet Yalçınkaya’nın imza tabağı olan karides sirun yapmaları istendi.

Araz bireysel dokunulmazlık sırasında panik oldu ve aradığı malzemeleri bulamayınca yarışmadan çekilmek istedi. Somer şef, Araz’ın yanına gidip onun bir daha böyle bir şey yapmaması için uyardı.

1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Safanur, ilk eleme adayı olarak Milhan’ın ismini verdi. İkinci eleme adayı için yarışmacılar oylarını kullandı. Araz ile Mustafa’nın oyları eşit olunca karar vermek Burcu’ya kaldı. Burcu, Araz’ın ismini verdi.

Böylece haftanın 1. eleme adayı Milhan, 2. eleme adayı ise Araz oldu.

MasterChef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler