Ana SayfaDizilerÜç Kuruş Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı Yayında!

İlgili Postlar

Üç Kuruş Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı Yayında!

Ay Yapım, 4 yıl boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen Çukur dizisinin ardından, Üç Kuruş isimli yeni dizisini duyurmuştu. Dizi, çekimlerinin başlamasıyla birlikte daha yayınlanmadan fenomen oldu. Üç Kuruş dizisinin yayın günü belli oldu. Dizinin yeni tanıtımı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

2021 Pazartesi Dizileri

Üç Kuruş Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Üç Kuruş dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı ve dizinin pazartesi günleri ekrana geleceği duyuruldu. Ama henüz dizinin yayın tarihi açıklanmadı. Aras Bulut İynemli’de dizinin tanıtımını sosyal medya hesabından paylaştı. Net bir açıklama yapılmasa da İynemli’nin diziyle anlaştığı netleşmiş gibi görünüyor.

İşte Üç Kuruş dizisinin tanıtımı…

Ay Yapım imzalı olan İçerde dizisinin hemen ardından Çukur dizisiyle ekrana gelmişti. 4 sezon boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen Çukur dizisinin ardından aynı yapım şirketi olan Ay Yapım, yeni dizi projesi olan Üç Kuruş’un duyurusunu yaptı. Dizi sevenler de bu yapımı heyecanla beklemeye başladı.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli’nin olduğu konuşuluyor. Ancak ünlü oyuncunun diziyle anlaşma yaptığı kesinleşmedi. Çukur dizisinin yönetmenliğini yapan Sinan Öztürk, ön hazırlıkları yönetiyor.

Dizinin anlaştığı iki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Aytaç Uşun oldu. Dizide Kartal karakterini canlandıracak olan Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranları şimdiden heyecanlanmaya başladı.

Mafya, polis ve bir seri katil üçgeninde geçecek olan dizinin güçlü bir hikayesi var. Ay Yapım imzası da olunca birçok dizi hayranı için Üç Kuruş yeni sezonda en çok merak edilen yapım oldu.

Uraz Kaygılaroğlu ile Aytaç Uşun dizi için anlaşma yapılan ilk iki isim olarak dikkat çekti. Kartal karakterini canlandıracak olan Kaygılaroğlu’nun hayranları bu gelişmeden son derece memnun. Aytaş Uşun, Çukur dizisinde Meke karakterine hayat vermişti. Onunda bu dizide yer alması büyük heyecan yarattı.

Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç‘a da teklif götürüldüğü duyurulmuştu. Ekin Koç, diziyle anlaştı ve dizide Efe isimli polis karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu, geçen yıl güçlü bir çıkış yapmıştı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Ahmet Sencer karakteri ile akıllara kazınan Ekin Koç, Üç Kuruş dizisinde kilit bir karakteri canlandıracak.

Dizinin kadrosunda, Hazal Subaşı ile Aslıhan Malbora’nın da isimleri geçiyor.

 Üç Kuruş Dizisi Şimdiden Fenomen Oldu! Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler