Ana SayfaKimdirEkin Koç kimdir?

İlgili Postlar

Ekin Koç kimdir?

Genç kızların sevgilisi olarak tanımlanabilecek, ekranların en yakışıklı oyuncularından biri olan Ekin Koç kimdir? Ekin Koç, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Ekin Koç hakkında merak edilenler haberimizde…

Tam ismi ile İsmet Ekin Koç, 15 Ağustos 1986 tarihinde Antalya’nın Manavagat ilçesinde dünyaya geldi. Liseyi okurken tiyatro kulübündeydi. Ancak, hocası performansını beğenmedi ve onu kovdu. Ekin Koç, ÖSS sınavına hazırlanırken ailesi İstanbul’a taşındı. Ünlü oyuncu İstanbul’da Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünü kazandı.

Oyunculuk konusunda pes etmeyen Ekin Koç, üniversite yıllarında 35 Buçuk Sanat Akademisi’nde Vahide Gördüm‘den ve Altan Gördüm‘den oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk profesyonel ekran deneyimini 2013 yılında gerçekleştiren Ekin Koç, Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide rol aldı ve bu dizi sayesinde ünlü bir isim haline geldi. Oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Ekin Koç, 2014 yılında ise Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, ve İlker Kızmaz’ın başrollerinde olduğu Benim Adım Gültepe isimli dizisinde rol aldı ve Seyfi karaktere hayat verdi. Bu dizide de istediği ilgiyi gördü. Şimdi de BluTV’de yayınlanacak 7YÜZ projesinde rol almaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler