Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Köşeye Sıkışıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, kendisine verilen davaya ön yargıyla bakıyor. Ama, müvekkilinin suçsuzluğunu kanıtlayarak davayı kazanıyor. Yıldırım, Sergen’in Azra’yı aldattığını anlıyor. Azra, Sergen ile Sanem’i öpüşürken görüyor mu? Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sergen, köşeye sıkışıyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen Köşeye Sıkışıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 1. fragmanında; Sergen, Yıldırım’ın Azra’ya onu aldattığını söyleyecek diye ödü kopuyor. Yıldırım, Sergen’e mutluluğunun yıkılmasına, evliliğinin dağılmasına kendisinin sebep olmayacağını, bunu onun yapacağını söylüyor. Sanem’de, Yıldırım’ı ilişkilerini ablasına söylemekle tehdit ediyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra, Sanem ve Güneş öldü zannettikleri babalarını karşılarında görünce şok oluyor. Faruk, yaşadığından Çolpan’ın haberi olmadığını söylüyor. Çolpan, onun yıllar sonra çıkıp gelmesine anlam veremiyor ve onun kızlarıyla görüşmesini istemiyor.

Azra, Erman’ın yanında işe başlıyor. Karısını genç bir kadınla aldatan adam, eşinden boşanmak istiyor. Erman, Azra’ya evliliği bozan kadının avukatlığını yapmasını istiyor. Azra, babasının kendilerini bakıcılarıyla aldatıp onunla kaçmasını hatırlıyor.

O davayı almak istemiyor. Adamın eşi geliyor ve kocasının kendisini aldattığını kendisine gelen videoyla öğrendiğini iddia ediyor. Azra, yaptığı araştırma sonunda müvekkilinin masum olduğunu, adamın karısının bu olayı kurguladığını anlıyor.

Davayı bir buçuk gün içinde kazanan Azra’ya Erman, kutlama yemeği düzenliyor. Alpay, Songül’ün avukatlığına Azra’nın yaptığını öğrendikten sonra Çolpan’la görüşüyor. Ona karısı Songül’ün ilaç bağımlısı olduğunu ve kadınlık görevini yapmadığı iddiasını dosyaya eklenmesini istiyor.

Güneş, yanına gelen babasıyla ablalarını görüştürmek istiyor. Ama Azra, babasını dinlemeyip hemen orayı terk ediyor. Songül, dosyayı görünce Çolpan’a onun kocasının kızlarının bakıcısıyla kaçtığını öğrendiğini, onunda mı kadınlık görevini yerine getiremediğini soruyor.

Azra, Alpay’ın Songül’den mal kaçırdığını anlıyor ve malların tespiti için kapsamlı araştırma başlatıyor. Kutlama yemeğinde Yıldırım, Sergen’in biriyle konuştuğunu duyuyor. Yıldırım’a yakalanan Sergen, Azra’yla konuştuğunu söylüyor.

Azra, telefonla konuşarak yanlarına geliyor ve yarım saattir telefonda görüşme yaptığını söyleyince Sergen’in yalanı ortaya çıkıyor. Sanem’de yemeğe katılıyor. Sergen, içkiyi fazla kaçırıyor. Sanem, Sergen’in yanına gidip konuşuyor. Birden ikili öpüşmeye başlıyor. Azra, o sırada dışarı çıkıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Songül’den Çolpan’a Tokat…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler