Ana SayfaDizilerAda Masalı 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Fabrikayı Doygun'a Kaptırıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 16. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Fabrikayı Doygun’a Kaptırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran, Tokyo’dan iş teklifi alıyor. Bu işi Poyraz’ın ayarladığını öğrenen Haziran, önce adadan ayrılmak istiyor. Poyraz’ın gerçekten kendisini göndermek istediğini anlayınca da gitmekten vazgeçiyor ve bundan sonra Poyraz’la iki yabancı olmaya karar veriyor. Ada Masalı 16. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Poyraz, fabrikayı Doygun’a kaptırıyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Fabrikayı Doygun’a Kaptırıyor!

Ada Masalı 16. bölüm ön izlemesinde; Poyraz, öfkeyle fabrikayı satışa çıkartıyor. Fabrikanın satıldığını öğrenen Doygun hemen fabrikayı alıyor. Poyraz, Doygun’un tüm adayı almaya niyetlendiğini öğrenince, ondan fabrikasını geri almak istiyor.

İşte Ada Masalı 16. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz ile Haziran, ailelerinin birlikteliklerini istemeyince ayrılma kararı alıyor. Haziran’a Tokyo’dan iş teklifi geliyor. Bu teklifi alan Haziran, arayan kişiye düşünmek istediğini söylüyor. Haziran, Poyraz’ın telefon görüşmesinden şüphelenip onun bu işte parmağı olduğunu düşünmeye başlıyor.

Poyraz’ın telefonuna gizlice bakıp yazışmalarını okuyor. Onun kendisinden kurtulmak için bu iş teklifini ayarladığını öğrenen Haziran çok üzülüyor. Batu, İdil’e aşık oluyor ve onun kendisine gelmesini sağlıyor.

İdil, saplantılı aşık olduğu Poyraz’a dair ne varsa çöpe atıyor. Batu, sonunda İdil’i sevdiğini söylüyor. İdil, önce onu ret ediyor. Ama sonra Batu’ya sarılıp onu öpüyor. Görkem, Haziran ile Melisa’yı alıp eğlenmeye götürüyor.

Poyraz, onların sahilde eğlendiklerini öğreniyor. Çok sarhoş olan Haziran’ı alıp otele götürüyor. Haziran, yanlışlıkla Poyraz’ın odasına girip yatıyor. Poyraz’da gidip odasına yatıyor ve ikili sabah aynı yatakta uyanıyor.

Haziran, Poyraz’ın kendisine dur demesini bekliyor ve onunla birlikte Tokyo’da giymek için kıyafet seçiyor. Poyraz’dan ses çıkmayınca valizini toplayıp gitmeye hazırlanıyor. Banka borcunun kapandığını öğrenen Poyraz, gidip babaannesine o borcu kimin ödediğini soruyor.

Oda annesinin ödediğini söylüyor. Bunu kabul etmeyeceğini söyleyen Poyraz, fabrikayı satıp annesine olan borcunu ödemek istiyor. Haziran, son ana kadar Poyraz’ın gelip kendisini durdurmasını bekliyor.

Onun gelmediğini görünce valiziyle birlikte Poyraz’ın yanına gidip adadan ayrılmaktan vazgeçtiğini bundan sonra onun kendisi için bir yabancı olduğunu söylüyor.

 Ada Masalı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran Kendisini Poyraz’la Aynı Yatakta…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler