Ana SayfaDizilerYasak Elma 114. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay'ın Biriyle Buluştuğunu Görüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 114. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ın Biriyle Buluştuğunu Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 114. yeni bölümüyle 4 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çağatay, Ender’e yakalanmaktan son anda kurtulur. Ayrı bir ev kiralayıp Kumru’yla orada buluşmaya başlar. Canan, Kumru’nun Çağatay’la olan ilişkisini öğrenir ve Yıldız’a başka bir telefondan mesaj çekip buluştukları evin numarasını verir. Doğan, kızını sesinden tanır. Yasak Elma 114. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Çağatay’ın gizli evinde biriyle buluştuğunu görüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay’ın Biriyle Buluştuğunu Görüyor!

Yasak Elma 114. bölüm 1. fragmanında; Doğan, kızının sesinden tanıyor. Ancak Yıldız’a yanlış numara olduğunu söylüyor ve Çağatay’ı araştırmaya başlıyor. Yıldız, Ender’le birlikte Çağatay’ın gizli evini buluyor. Ender, Çağatay’ı başka bir kadınla görürse ondan boşanıp boşanmayacağını soruyor. Oda, boşanacağını söylüyor. Kapıyı Kumru açıyor ve Çağatay içeri giriyor. Yıldız, Kumru’yu görüyor mu?

İşte Yasak Elma 114. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 113. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, Çağatay’ı otel odasında basmak için içeri girer. Ancak içeride Sadai’yi görür. Sadai, Ender’i görüp hemen Çağatay’ın Kumru’yla buluşacağı odayı değiştirir. Ender, otelden eli boş dönse de Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığından emin olur.

Çağatay, başka odada Kumru’yla birlikte olur. Doğan’da, otelde kızını bulamaz. Onun kendisine yalan söylediğini anlayıp eve döner. Çağatay, Yıldız’ı arayıp akşam onu yemeğe davet etmesini ister. Yemekte, Ender’in Sadai’yi otelde bastığını Yıldız’a anlatıp güler.

Yıldız, Ender’i Doğan’la tanıştırmak ister. Çağatay, Yıldız’ın böyle şeyler yapmasını istemez. Ama Yıldız, onları tanıştırmak için evde bir parti düzenler. Çağatay, yeni tuttuğu evde Kumru’yla buluşur. Ona bir kolye hediye eder.

Partiye, istemeye istemeye Kumru’da gelir. Kumru, Çağatay’ın kendisine hediye ettiği kolyeyi takar. Doğan, kızının boynundaki kolyenin yeni olduğunu anlar ve onun kredi kartlarında böyle bir harcama görmediğini söyler.

Yıldız, Ender ile Doğan’ı tanıştırır. Ender, Doğan’dan pek hoşlanmaz. Yıldız, Ömer’in babasını yeni eşinden ayırma operasyonunu oğlunun okul parası için kabul eder. Emir, Ömer’in babasının evine bahçıvan olarak işe girer. Ender’de, yan villayı kiralar.

Kumru’nun sürekli Canan’ı aşağılayarak konuşması Doğan’ın gözünden kaçmaz. Kızının yanına gidip Canan’a öyle davranmasının doğru olmadığını söyler. Kumru, onu yanında her yere götürdüğünü kendi elbiselerini verdiğini söylerken Canan onu duyar.

Canan, Kumru içeri girince onun telefonuna gelen mesajı okur ve onun Çağatay’la ilişkisi olduğunu öğrenir. Hemen gidip farklı bir isimle telefon kartı alıp Yıldız’a kocasının onu aldattığını ve sevgilisiyle buluştuğu evin telefon numarası yazılı bir mesaj gönderir.

Yıldız, Kumru’yla konuşmak için onun evine gittiğinde Doğan onu eve davet eder. O sırada mesaj gelir. Yıldız, dayanamayıp o ev telefonunu arar ve fenalaşır. Doğan, telefonu kulağına aldığında kızının sesini tanır. Ender, birinin yaşadığını öğrenir. Yoksa Hasan Ali ölmedi mi?.

Yasak Elma 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Kimin Yaşadığını Öğreniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler