Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet'ten Hoşlanmaya Mı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet’ten Hoşlanmaya Mı Başlıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 106. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Demir’in sağ olduğunu düşünür. Jandarma Demir’i bulup hapse atmaya hazırlanır. Fekeli, Mehmet’i araştırmaya başlar ve onun aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenir. Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Mehmet’ten hoşlanmaya mı başlıyor?

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Mehmet’ten Hoşlanmaya Mı Başlıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 2. fragmanında; Saniye, Şermin’in çiftliği sahiplendiğini görüp çalışanları uyarıyor. Onlara oraların tek sahibinin hanım ağa olduğunu söylüyor. Fekeli, Hakan’ın geçmişini memleketine gidip öğreniyor. Züleyha, Mehmet diye bildiği Hakan’ın Çukurova’ya fazla olduğunu düşünmeye başlıyor. Ona, artık aileden biri olduğunu söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1443218837990686732

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 105. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, genel kurul toplantısına katılınca Betül’ün hayaller suya düşer. Üzerine bir de Mehmet gelir ve Züleyha’ya şirketin ortağı olduğunu açıklar. Züleyha, Mehmet’le konuşup ondan şirket hisselerini geri almak istediğini söyler.

Ama Mehmet, kabul etmez. Mehmet, Züleyha’nın güvenini kazanmak için çiftliğe gidip ona kendisi yokken şirketi yönetmesi için vekalet verir. Haminne, Hakan’ı tanır. Hakan, Haminne’nin hasta olduğunu öğrenince rahatlar.

Şermin, Yamanların mallarının hepsini alacağına inandığı için çiftliği sahiplenir ve Lütfiye’yi çiftlikten kovmaktan beter eder. Betül gelip annesiyle görüşür ve kendisinin Fikret’le evlenmeyi düşündüğünü onun için Lütfiye’yle iyi geçinmesini ister.

Annesini alıp Lütfiye’den özür diletir. Fekeli, Mehmet Kara’yı daha yakından tanımak ister ve bir yemek düzenler. Yemeğe, Şermin de katılır ve Fekeli’nin kazasını anlatmaya başlar.

Fekeli, söze girip kaza yaptığını ama bir insanın hayatını kaybetmesine neden olduğu için kendisini affetmediğini, hatta ölen kişinin ailesini arayıp kana kan, cana can teklif etmek istediğini ama bulamadığını söyler.

Abdulkadir, adamıyla Fekeli’nin frenlerini boşaltır. Hakan, Fekeli’nin masum olduğuna inanıp hemen Abdulkadir’i arar. Ama ulaşamaz. Yemek bittikten sonra Fekeli’nin arabasını takip eden Hakan, onun arabasına yalandan çarpıp durmasını sağlar.

Fekeli’yi kendi arabasına bindirip götürür. Abdulkadir’e de Fekeli’ye inandığını onu öldürmekten vazgeçtiğini söyler. Züleyha’ya bir paket gelir. Fikret, paketin üzerindeki pulun Suriye’ye ait olduğunu görür.

Züleyha, paketi açtığında Demir’in yüzüğünü görür ve onun yaşadığını düşünmeye başlar. Demir, gerçekten yaşıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Mehmet’in Asıl Kimliğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler