Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizi Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizi Final Mi Yapacak?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın 4. yeni bölümünde; Affan, mandırayı ateşe verir. Umay, yanan mandıranın içinde Melik’in olduğunu öğrendikten sonra silahını alıp Affan’ı vurmaya gider. Durumu öğrenen Kürşat, Umay’ın peşinden gider. Umay, Affan’a silahını doğrultup ateş eder. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın günü değişti. Dizi final mi yapacak?

Perşembe Dizileri 2021

Uzak Şehrin Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 4. bölümü bu hafta pazar günü yayınlanmayacak. Kanal dizinin yayın gününü değiştirdi. Dizi bundan sonra perşembe günleri ekrana gelecek. Uzak Şehrin Masalı 4. yeni bölümüyle 7 ekim perşembe günü Fox Tv’de…

Dizi Final Mi Yapacak?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin, 5. bölümüyle final yapacağı konuşuluyor. Kanal bu konuda henüz net bir açıklama yapmadı.

UZAK ŞEHRİN MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, Kürşat’la ilgili haberleri gördükten sonra onun karşısına çıkıp ona kim olduğunu sorar. Kürşat, haberlerde yazanların doğru olduğunu ve ona neye inanmak istiyorsa ona inanmasını söyler.

Sonay, iyiden iyiye Kürşat’a aşık olur. Onun Umay’a ve Melik’e olan ilgisini anlayıp düğün yapıp Kürşat’ın Serhat olduğunu herkese inandırmak ister. Affan, Serhat’ın memleketteki akrabalarını bulmaya çalışır ve iki tane akrabasını bulup getirir.

Kürşat, Sonay’ın düğün yapma teklifini kabul etmez. Ama Sonay, bu düğünü yapmazlarsa Affan’ın Umay ve çocuklarına zarar vereceğini söyleyince Kürşat, düğünü kabul eder. Sonay, arabayı sattığı kişi tarafından evinde tacize uğrarken Kürşat yetişir.

Adamı dövüp bagaja atar. Götürdüğü yerde, ondan Sonay’dan uzak durmasını ister. Sonay’a arabasını alıp geri getirir. Düğün başlıyor ve Affan, Serhat’ın akrabalarıyla birlikte düğüne gelir. Jandarmayı da çağırıp, Serhat’ın akrabalarına Kürşat’ı göstererek onun Serhat olup olmadığını sorar.

Sonay araya girip Serhat’ın akrabalarını kovar. Serhat’ın akrabaları zaten onu tanıyamaz. Affan, düğünde rezalet çıkarınca Jandarmalar onu alıp nezarete atar. Kürşat’ın, Sonay ile Umay, oynarken kendi düğünü aklına gelir.

Hemen orayı terk eder. Sonay, düğünü dağıtıp ağlamaya başlar. Bu arada Kürşat’ın abisi gazetedeki haberden onun yerini bulur. Umay, Kürşat’ın yanına gidip onun masum olduğuna inandığını söyler. Ondan gerçekleri kendisine anlatmasını isteyince Kürşat, anlatamayacağını söyler.

Uzak Şehrin Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay Affan’ı Vuracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler