Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Mehmet'in Asıl Kimliğini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Mehmet’in Asıl Kimliğini Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 105. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Mehmet Kara olarak Züleyha’nın karşısına çıkıyor. Onun güvenini kazanmak için Züleyha’ya vekalet veriyor. Fekeli, Mehmet’i tanımak için yemeğe davet ediyor. Yemekte Fekeli’nin yaptığı kazanın konusu açılıyor. Hakan, Fekeli’nin masum olduğuna inanıp onun ölmesini engelliyor. Züleyha’ya Demir’in yüzüğü geliyor. Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fekeli, Mehmet’in asıl kimliğini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fekeli Mehmet’in Asıl Kimliğini Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Demir’in sağ olduğunu düşünüyor. Jandarma Demir’i bulup hapse atmaya hazırlanıyor. Fekeli, Mehmet’i araştırmaya başlıyor ve onun aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğreniyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 106. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1441150215700897794

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 105. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, genel kurul toplantısına katılınca Betül’ün hayaller suya düşüyor. Üzerine bir de Mehmet geliyor ve Züleyha’ya şirketin ortağı olduğunu açıklıyor. Züleyha, Mehmet’le konuşup ondan şirket hisselerini geri almak istediğini söylüyor.

Ama Mehmet, kabul etmiyor. Mehmet, Züleyha’nın güvenini kazanmak için çiftliğe gidip ona kendisi yokken şirketi yönetmesi için vekalet veriyor. Haminne, Hakan’ı tanıyor. Hakan, Haminne’nin hasta olduğunu öğrenince rahatlıyor.

Şermin, Yamanların mallarının hepsini alacağına inandığı için çiftliği sahipleniyor ve Lütfiye’yi çiftlikten kovmaktan beter ediyor. Betül gelip annesiyle görüşüyor ve kendisinin Fikret’le evlenmeyi düşündüğünü onun için Lütfiye’yle iyi geçinmesini istiyor.

Annesini alıp Lütfiye’den özür diletiyor. Fekeli, Mehmet Kara’yı daha yakından tanımak istiyor ve bir yemek düzenliyor. Yemeğe, Şermin de katılıyor ve Fekeli’nin kazasını anlatmaya başlıyor.

Fekeli, söze girip kaza yaptığını ama bir insanın hayatını kaybetmesine neden olduğu için kendisini affetmediğini, hatta ölen kişinin ailesini arayıp kana kan, cana can teklif etmek istediğini ama bulamadığını söylüyor.

Abdulkadir, adamıyla Fekeli’nin frenlerini boşaltıyor. Hakan, Fekeli’nin masum olduğuna inanıp hemen Abdulkadir’i arıyor. Ama ulaşamıyor. Yemek bittikten sonra Fekeli’nin arabasını takip eden Hakan, onun arabasına yalandan çarpıp durmasını sağlıyor.

Fekeli’yi kendi arabasına bindirip götürüyor. Abdulkadir’e de Fekeli’ye inandığını onu öldürmekten vazgeçtiğini söylüyor. Züleyha’ya bir paket geliyor. Fikret, paketin üzerindeki pulun Suriye’ye ait olduğunu görüyor.

Züleyha, paketi açtığında Demir’in yüzüğünü görüyor ve onun yaşadığını düşünmeye başlıyor. Demir, gerçekten yaşıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler