Ana SayfaDizilerBir Zamalar Çukurova Dizine 'Hünkar' Olarak Geliyor!

İlgili Postlar

Bir Zamalar Çukurova Dizine ‘Hünkar’ Olarak Geliyor!

Bir Zamalar Çukurova dizine ‘Hünkar’ olarak geliyor! ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine ‘Hünkar’ sürprizi. Hünkar karakterini hangi ünlü oyuncu canlandıracak? Merakla beklenen dizi ne zaman başlıyor? Tanıtım fragmanında neler oluyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamalar Çukurova Dizine ‘Hünkar’ Olarak Geliyor!

Oyunculuğu ile izleyenlerin büyük sevgisini takdirini kazanan usta oyuncu Vahide Perçim, Atv kanalında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Hünkar’ karakteri ile ekranlara geri dönüyor.

Usta oyunculuğu ile tiyatro, sinema ve dizi dünyasında çok sevilen ve takdir edilen Vahide Perçin, “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi için bire süre Adana’da yaşayacak. Gücü ve vicdanı arasında zor kararlar alması gereken “Hünkar” karakteri pek çok kişinin hayatını etkileyecek.

Kocasının kurduğu düzene kanun gibi bağlı kalarak, Yaman Çiftliği’ni ve ailesinin tüm mal varlığını yöneten Hünkar Yaman, oğlunun ve ailesinin itibarını korumak için seyirciği oldukça etkileyecek kararlar alacak.

Kanser Olunca Eşini Boşayan Vahide Perçin, Yeniden Vahide Gördüm Oluyor

Merak Edilen Dizinin Konusu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova’nın en büyük ailelerinden Aladağların hikayesi anlatılacaktır. Hünkar Aladağ kocası öldükten sonra çiftliği ve malları tek başına idare etmiştir. Hünkar hanımın tek oğlu ise Demir’dir. Demir hakimeyeti seven bir adamdır ve annesinden işleri devralmak ister; ancak tam bu sırada Demir Züleyha adında bir işçi kıza aşık olur. Züleyha’yı kadını yapmak isteyen Demir Züleyha’nın Yılmaz adında bir adama aşık olduğunu öğrenir. Züleyha’yı üvey abisinden alan Demir tam her şey oldu derken Yılmaz Demir’i öldürmek ve ondan kurtulmak ister ancak bunu başaramaz. Züleyha istemese de Hünkar onu sevdiği adamı öldürtmekle tehdit eder ve Züleyha sevdiği adam yaşasın diye Demir ile evlenmeyi kabul eder.

Vahide Perçin Kimdir?

İşte Merakla Beklenen Dizinin Tanıtım Fragmanı

http://https://youtu.be/E43F7ZL7yYM

 

Yapımcılığını  Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi; 6 Eylül 20186 Eylül Perşembe akşamları saat 20.00’de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler