Ana SayfaDizilerİçimizden Biri Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi İçimizden Biri’nin yeni bölümünde; Adam, Hünkar’a verdiği sözü yerine getirip, çiftliğe suyu getirir. Böyle olunca Hünkar, bu evliliğe karşı çıkamaz. Nikah kıyılırken papaz Havva’nın bu kadar çabuk Havva’nın Hristiyan olduğunu beklemediğini söyleyince ortalık karışır. İçimizden Biri dizisinin yayın günü değişti.

Salı Dizileri 2021

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İçimizden Biri dizisi, pazar akşamları yayınlanıyordu. Ama kanal dizinin yayın gününü değiştirdiğini açıkladı. Bundan sonra İçimizden Biri dizisi, salı günleri ekrana gelecek.

İşte İçimizden Biri 4. bölüm 2. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahtiyar, Havva’yı arayıp babasının hastanede olduğunu söyler. Havva, hastaneye gittiğinde Bahtiyar’dan babasının öldüğünü öğrenir ve olduğu yere düşüp bayılır. Daha sonra Hünkar, Havva’nın karşısına çıkıp ona ders vermek istediğini söyler.

Onun Adam’la evlenerek kendisini öldürdüğünü söyler. Adam, istenmediğini bilir. Ama yinede Hünkar babasının gözüne girmek için her şeye hazır olduğunu ona söyler. Çiftlikte yangın çıkar. Hünkar, Adam’ın yangını söndürmek için canını ortaya koyduğunu görür.

Diğer damatlarının kıllarını kıpırdatmadığını da görür. Ama yine de Adam’a teşekkür etmez. Havva, Adam’ın adına babasıyla konuşup onun aşkları için yapmayacağı şey olmadığını söyler.

Hünkar, Adam’ı çiftlikte çalıştırmaya başlıyor. Onu yıldırmak için en ağır işleri verir. Ama Adam, yılmadan o ne dese yapar. Adam, Havva’ya bebek yalanını gerçek yapmak istediğini, bir çocuklarının olmasını istediğini söyler.

Havva, bebek istemeyince Adam, onun kendisini sevmediğini düşünüp evi terk eder. Daha sonra sarhoş bir şekilde çiftliğe gelip Havva’ya ilanı aşk eder. Onsuz olamadığını haykırır. Hünkar, damatlarından Adam’ı dövmelerini ister. Adam ise, Gürbüz ile Hulusi’yi dayak manyağı yapar.

Eva, oğlunun Müslüman olduğunu çevresindekilerden saklar. Baş papaz durumu öğrenip Adam’ın babasıyla konuşmaya gelir. Oda, Adam’ın pazar günü ayine katılacağı sözünü verir. Adam, Havva’yla tartışıp yine çiftliği terk eder. Havva, Adam’a bunun böyle olmayacağını konuşup bir karara varmaları gerektiğini söyler.

Adam’da, Havva’nın kendisinden ayrılmak istediğini düşünmeye başlar. Havva’da onun kendisiyle evlendiğine pişman olduğunu düşünür.

 İçimizden Biri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Havva Adam’ın Yalanını Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler