Ana SayfaDizilerSon Yaz 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Sare Kendisini Açık Ediyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Sare Kendisini Açık Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Soner’i hastaneye yetiştiriyor. Yiğit ve adamlarından Soner’i korumak için Akgün onu emniyetli bir yere götürüyor. Selim, Sare’den şüphelenmeye başlıyor ve onun evine gizlice giriyor. Akgün’ün konuşmasından Selim, Sare’nin kendisini dinlediğini anlıyor. Sare, kendisini açık ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Sare Kendisini Açık Ediyor!

Son Yaz 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Emel’in evinde Sare’yi görünce şok oluyor. O sırada Emel, Naz’ın hastanede olduğunu öğreniyor. Selim, Sare’yi kenara çekip ailesinin yakının da ne işi olduğunu soruyor. O da, kendisinin de küçük yaşta annesini kaybettiğini ve Yağmur’la onu tanımak için yakınlık kurduğunu anlatıyor.

SON YAZ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Soner, hastaneye kaldırılıyor. Ameliyatı başarılı geçen Soner’in can güvenliği olmadığını düşünen Cihan, onu eve götürmek istiyor. Akgün, onunla aynı fikirde olduğu için Soner’i başka bir eve götürüyor.

Yolda peşlerine Yiğit’in adamları takılıyor. Akgün, ambulansla değil başka bir arabayla Soner’i eve götürüp Yiğit’in adamlarını atlatıyor. Naz, bir an olsun Soner’in yanından ayrılmıyor. Selim, Sare’nin söylediklerine inanmıyor.

Onun evine gizlice girip araştırma yapmak istiyor. Ama Sare’ye yakalanıyor. Sare, Selim’i neden çocuklarının çevresinde olduğuna inandırıyor. Emel, kızından ayrılması için Soner’e arayıp yalvarıyor. Soner, Emel’in yüzüne telefonu kapatmak zorunda kalıyor. Yağmur, Cihan ile Akgün’ü hastanenin önünde el sıkışırken görüyor.

Onun böyle kolay hapisten çıkmasının sebebinin onlarla bir bağlantısının olduğunu anlıyor. Babasına gidip Akgün’ün neden bu kadar kolay hapisten çıktığını soruyor. Oda, Yağmur’dan bu konuları karıştırmamasını istiyor.

Selim, Akgün’ü yanına çağırıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. Yağmur’da Akgün’ü arayıp yanına çağırıyor. Akgün, önce Yağmur’un yanına gidiyor. Yağmur, Akgün’e yakınlaşıp onun ağzından laf almaya çalışıyor. Bunu anlayan Akgün, Yağmur’un cebindeki telefonu çıkartıyor ve onun ses kaydı aldığını anlıyor.

Yağmur, Akgün’ün peşinden onu tekrar hapse attıracağını haykırıyor. Selim, yanına gelen Akgün’e kızıyla tekrar görüşmeye başlayıp başlamadığını soruyor. Oda, tesadüfen bir kaç kez karşılaştıklarını söylüyor.

Selim, Akgün’den bir daha kızıyla karşılaşmalarını bile istemediğini söylüyor. Akgün, Selim’e onun Sare’ye Soner’in düğününden bahsettiğini duyduğunu söylüyor. Selim, onunla böyle bir konuşma yapmadığı için onun kendisini dinlediğini anlıyor.

Akgün’ü uyarmak için duvara dinlendiklerini yazıyor. Sare, dinleme cihazıyla onları dinlerken neden birden sustuklarını anlamaya çalışıyor.

 Son Yaz 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Sare’yle Çalışmaya Devam Edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler