Ana SayfaDizilerKardeşlerim 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemile Yüzünden Kadir'le Melisa'nın Arası Da...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemile Yüzünden Kadir’le Melisa’nın Arası Da Bozuluyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Saldırıda Oğulcan, ağır yaralanıyor. Ancak ameliyatı başarılı geçiyor. Kaan, Akif’i tehdit edip evde kalmaya devam ediyor. Doruk, Asiye’yi Kaan’dan kıskanıyor. Harika’nın, Asiye’lerin mahallesinde kaldığını herkes öğreniyor. Kadir, gidecek yeri olmayan Cemile’yi eve getiriyor. Kardeşlerim 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemile yüzünden Kadir’le Melisa’nın da arası bozuluyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Cemile Yüzünden Kadir’le Melisa’nın Arası Da Bozuluyor!

Kardeşlerim 23. bölüm 1. fragmanında; Doruk’un kaza yaptığını duyan Asiye, hastaneye koşuyor. İkilinin arası bu vesile ile düzeliyor. Kaan, Akif’ten Doruk’un arabası gibi bir araba istiyor. Melisa, Kadir’e Cemile’ye aşık olup olmadığını soruyor. Evde yangın çıkıyor ve Orhan, alevlerin arasında kalıyor.

İşte Kardeşlerim 23. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1444411864700620801

KARDEŞLERİM 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çıkan çatışmada, Şengül ile Cemile ufak sıyrıklarla kurtuluyor. Cemile’nin ablası hayatını kaybediyor. Oğulcan, ameliyata alınıyor. Kalbi duran Oğulcan, tekrar hayata dönüyor. Akif, Nebehat’a Kaan’ı ilkokul öğretmenin torunu olarak tanıtıyor.

Nebahat’ta Kaan’ı eve götürüyor. Ona yer bulana kadar evde kalmasına izin veriyor. Ama Kaan, gerçekleri herkese anlatmakla Akif’i tehdit edip evde kalmaya devam etmek istiyor. Doruk ve Melisa’nın yaşadığı hayatı gören Kaan, onlar gibi yaşamak istiyor.

Susan, Kaan’dan hoşlanıyor. Kaan ise Asiye’den hoşlanmaya başlıyor. Doruk, Kaan’a Asiye’nin kız arkadaşı olduğunu söylüyor. Susan, doğum gününe Kaan’ı davet ediyor. Onun yanında olan Asiye’leri de davet etmek zorunda kalıyor.

Oğulcan, Harika’nın haline üzülüp annesinin verdiği elektrik faturasının parasını ona veriyor. Harika, o parayla Susan’ın doğum gününde giyeceği elbiseyi alıyor. Doğum gününde, Susan, Kaan’a ondan hoşlandığını söylemek istiyor.

O ise Susan’ı dinlemiyor bile. Onun da Asiye’den hoşlandığını anlayan Susan, Harika’nın Asiye ile Aybike’yi merdiven temizlerken çektiği videoyu herkese izletiyor. Asiye, kendilerinin böyle bir şeyden utanmadıklarını söylüyor.

Aybike dayanamayıp Harika’nın da kendileriyle aynı mahallede yaşadığını söylüyor. Harika, herkesden nefret ettiğini söyleyip doğum gününü terk ediyor. Cemile, taburcu oluyor. Kadir, onun gidecek yerinin olmadığını biliyor.

O ise, arkadaşının geleceğini söyleyip gidip bankta yatıyor. Kadir, onu o halde bulup eve getiriyor. Şengül, Cemile’nin evlerinde kalmalarını istemiyor. Kadir’e, eğer o evde kalırsa onun kendisi gibi bir yengesi olmadığını söylüyor.

Orhan, Kadir’in Şengül’e sert konuşmasına dayanamayıp kendisinin de Cemile’yi istemediğini eğer onu eve koyarsa onun kendisini gibi bir amcasının olmadığını söylüyor. Doruk, Asiye’ye sesli mesaj gönderirken kaza geçiriyor.

Kardeşlerim 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Kaza Mı Geçiriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler