Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Narin'in Acı Hikayesini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Narin’in Acı Hikayesini Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, annesini hırsızlık yapmak üzereyken bulup eve getiriyor. Yıllar sonra Derya, annesiyle yüzleşiyor. Önce Asuman gelip, Süveyda’nın evlatlık olduğunu anlatıyor. Sonra Mustafa, Narin’in acı hikayesini gözyaşları içinde anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Mustafa Narin’in Acı Hikayesini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derya, Deniz’i takip edip onun annesini karşılamaya gittiğini görüyor. Deniz, annesiyle birlikte onun hapishaneden arkadaşının evine gidiyor. Onun orada kalmasını istemiyor ve eve getiriyor.

KIRMIZI ODA 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya’nın kendisini istemediğini bilen annesi hırsızlık yapıp tekrar hapse girmek istiyor. Onu hırsızlık yaparken yakalayan Derya, tekrar eve getiriyor. Engin, Deniz’i görmeye eve geliyor. Ama Deniz, Engin’e annesini uzaktan bir akrabası olarak tanıtıyor. Böyle olunca da annesi evi terk ediyor.

Derya, annesinin yanına gidip onunla yıllar sonra ilk kez yüzleşiyor. Bakalım Derya, annesinin anlattıklarını duyduktan sonra onu affedebilecek mi? Süveyda, annesine küpe alıp hediye ediyor. Asuman, kızının hediyesini çok beğeniyor. Ama onun bu küpeleri çalış çalmadığını da merak ediyor.

En sonunda ona küpeleri parayla alıp almadığını soruyor. Süveyda, annesine küpelerin faturasını gösteriyor ve annesinin kendisi hakkında böyle düşünmesine içerleyip tartışıyor. Asuman, randevusu olmadığı halde doktor hanımla görüşmeye geliyor.

Uzun bekleyişten sonra doktor hanıma, aslında ona yalan söylediğini Süveyda’nın evlatlık olduğunu anlatıyor. Ama bunu kimsenin bilmediğini ve ondanda kimseye söylememesini istiyor. Mustafa, Süveyda’yı kliniğe getiriyor. Süveyda, doktor hanıma yeni erkek arkadaşından bahsediyor.

Sürekli onu arayıp ulaşamayınca da seansı yarım bırakıp gidiyor. Gitmeden önce doktor hanımın ajandasına sepet içinde yavru bir köpek resmi çiziyor. Mustafa, doktor hanımla konuşmaya başlıyor.

Ona, Süveyda’yı nasıl annesinden kopardıklarını anlatıyor. Narin, zeka geriliği olan bir genç kızdır. Köyün çobanına aşık olan Narin, hamile kaldığını bile anlayamıyor. Kendi kendine bebeğini doğurup, kulübedeki köpeğin yavrusunu nasıl doyurduğunu görüp kızını doyuruyor.

Annesi ise çok sonradan durumu fark ediyor. Önce kocasına söylemeye çekiniyor. Sonra, açıklamak zorunda kalıyor. Narin’in babası bebeği alıp sepetle ormana bırakıyor. Gece sabaha kadar Süveyda, ormanda kalıyor.

Ertesi gün bebeğin yaşadığını gören Narin’in babası bebeği alıp eve getiriyor. Ona Süveyda ismini veriyor. Mustafa’nın şoförü durumu ona anlatıyor. Birlikte Süveyda’yı almaya gidiyorlar. Narin, bebeğini vermek istemiyor. Ama, Mustafa Süveyda’yı zorla annesinden koparıp alıyor.

Hala bunun üzüntüsünü yaşayan Mustafa, tüm hikayeyi doktor hanıma göz yaşları içinde anlatıyor.

Kırmızı Oda 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asuman Süveyda’nın Evlatlık Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler