Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çagla Esra'yı Ölüme Terk...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çagla Esra’yı Ölüme Terk Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, Ozan’dan Çağla’nın tehdidiyle ayrılıyor. Ona Çınar’dan hoşlandığını söylüyor. Çınar, Esra’ya aşkını ilan ediyor. Ama Esra, onunla olamayacağını söylüyor. Çağla, Esra’yla Ozan’ın telefonundan randevulaşıyor. Esra, Çağla’yla karşılaşıyor ve tartışma sonrası düşüp yaralanıyor. Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağla, Esra’yı ölüme terk ediyor?

Cuma Dizileri 2021

Çagla Esra’yı Ölüme Terk Ediyor!

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanında; Ozan, her yerde Esra’yı arıyor. Çağla, Esra’yı kurtarmak yerine onu öylece bırakıp gidiyor. Ozan, Esra’yı kendi evinin önünde yerde yatarken buluyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, Ozan’a Çınar’dan hoşlandığını söyleyip onu terk ediyor. Çınar, Çağla’yla annesinin konuşmalarını duyup Ozan ile ablasının gerçek bir evlilik yapmadığını öğreniyor. Çağla’nın annesine benzediğini düşünen Çınar, annesini evden kovuyor.

Zümrüt’ün ihbarıyla Ekrem ile kızı tutuklanıyor. Ozan, annesinin ihbar ettiğini ve onun yüzünden ceza yediklerini öğreniyor. Menekşe’nin mutfağına ünlü bir gurme geliyor. Ne kadar engel olsa da Zümrüt’ün sayesinde Menekşe’nin restoranı pirim yapıyor.

Çağla, Ozan’a yakınlaşmaya çalışıyor. Çınar, Esra’yla konuşup onu gideceği partiye davet ediyor. Esra, Ozan’ın inadına onunla partiye gidiyor. Partide Çağla, herkesin içinde Esra’yı rezil etmeye küçük düşürmeye çalışıyor.

Çınar, o ortamdan Esra’yı çıkartıp onunla sahneye çıkıp şarkı söylüyor. Ozan, onları birlikte şarkı söylerken görüp kıskanıyor. Ozan, Çağla’nıın daha fazla rezalet çıkarmasını engelleyip onu oradan uzaklaştırıyor.

Çınar, Esra’yla yalnız kaldıktan sonra ona olan duygularını dile getiriyor. Esra ise, onu bir arkadaş olarak gördüğünü söylüyor. Çınar, bu durum karşısında çok üzülüyor. Esra, Ozan’a ne olursa olsun gerçekleri anlatmaya karar veriyor.

Onu arayıp birlikte hayal kurdukları eve davet ediyor. Çağla, Ozan’ın telefonunu alıp onu beklediğini yazıyor. Oraya gittiğinde Esra. karşısında Çağla’yı görüyor. Çağla, kıskançlıktan deliye dönüyor ve Esra’nın üzerine yürüyor. O sırada dengesini kaybeden Esra, kafasını çarpıp yere yığılıyor.

 Aşk Mantık İntikam 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Esra’ya Evlenme Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler